Най-модерният център за танци у нас отвори в София


Най-модерният център за танци у нас отвори в София

3306

Две от най-известните формации от популярната сцена - балет Nova и Pole Sport Dance Studio, се обединиха и откриха Nova Center, място за танци и спорт, подходящо за занимания на жени и мъже, деца и възрастни.

Събитието събра стотици гости и изненадващ флаш моб на четири от най-големите звезди на БългарияИцо Хазарта, Тита, Орлин Павлов и Бобо, поддържани от DJ Cass.

За залата:        

Всеки детайл в центъра е обмислен и добре преценен – от просторни, модерни зали за танци и спорт, уютни релакс зони с биопродукти от здравословния смути бар, през разделното събиране на отпадъци, до сведената до нула употреба на пластмаса.
 
За балет Nova:

Момичетата от балет Nova, известни с работата си с най-добрите български изпълнители, преподават своето изкуство в класове по хип-хоп танци, съвременен балет, латино танци, художествена гимнастика и други.
 
За Pole Sport Dance Studio

Симона Бойкова и Бояна Николова от Pole Sport Dance Studio се занимават с танци на пилон от 7 години, а от 6 са и треньорки. Те са първите шампионки на България по Pole Dance за двойки, техен е и първият златен медал за България от световното първенство за двойки в Италия. А най-голяма популярност им спечели "златният бутон" от последното издание на "България търси талант". Световните шампионки предлагат в своята зала занимания по пол денс, въздушен обръч, спортна акробатика, въздушни воали, екзотик пол денс, табата, стречинг, пилатес, фитбол и туърк.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички