Антибиотика vs COVID-19 на Spice Music Festival 2020


Антибиотика vs COVID-19 на Spice Music Festival 2020

4360

Най-успешното българско дамско музикално трио Антибиотика ще се събере отново на сцена само и единствено за Spice Music Festival 2020. Както MySound.bg нееднократно писа, второто издание на събитието ще посрещне феновете на 90-те в Бургас на 7, 8 и 9 август. "Това е подарък за всички, които харесват Антибиотика. Досега много пъти са се опитвали да ни събират, но само Spice Music Festival успяха. Преценихме, че единствено събитие от подобен мащаб може да ни качи отново на сцена, така че приемаме предизвикателството", споделят дамите и нямат търпение да се върнат на сцената именно в Бургас, откъдето през 2000 година стартира първото им турне.

Антибиотика оставиха трайна следа в българската музикална история, 3 албума и едни от най-добрите поп парчета на всички времена - "Няма как", "Искаш да си с мен" (с Мишо Шамара), "Какво е времето вътре в мен" и т.н.  Музиката им звучеше навсякъде в края на 90-те и нито една дамска формация не успя след това да надмине успеха им.  Освен че вече се подготвят да ни пренесат отново в 90-те с най-големите си хитове, Ани, Савина и Силвия решиха да запишат ново парче за участието си на Spice Music Festival 2020. Песента се записва в България и в САЩ, където вече живее Савина (на снимката вдясно) и откъдето ще се прибере специално за това единствено завръщане на формацията. Премиерата на парчето предстои в началото на лятото, а видеоклипът ще бъде заснет по време на самия фестивал.

Едни от най-големите звезди на 90-те пристигат в Бургас за събитието - Bomfunk MC's и легендарните En Vogue, C+C Music Factory, Sonique, мамбо фурията Lou Bega, Corona с участието на бразилската дива Олга де Суза, германските хип-хопъри C-Block, испанките Las Ketchup, Reel 2 Real ft. The Mad Stuntman, който също ще видим за първи път на фестивална сцена у нас, Rozalla с "Everybody’s Free", италианската денс формация Black Box, LayZee (aka Mr.President), който ще ни върне в 1996 г. с "Coco Jamboo" и британското дуо Maxx, което миналата година отново се завърна на сцената, Kosheen, Nana, Vengaboys и Double You.
Заради големия успех на първото издание, тази година Spice Music Festival ще бъде цели три дни - 7, 8 и 9 август,  и отново ще се проведе на територията на пристанище Бургас на метри от морския бряг. Фестивалната зона ще бъде по-голяма, а сцената, ефектите и цялостната хореография – още по-мащабни.
Билети - от EpayGo и в мрежата на  EasyPay в цялата страна.  До края на март цената на тридневния пропуск е 110 лева.  За най-големите фенове на музиката на 90-те организаторите са предвидили и VIP-пасове, които са ограничен брой и в момента са на цена от 120 лв. Те дават достъп до специално изградени VIP- платформи и VIP-бар, по-бърз достъп до фестивалната зона и отделни санитарни помещения. VIP билети може да купите от тук
Събитието се организира от "Културно-масова дейност" ЕООД с ексклузивната медийна подкрепа на радио Energy - станция № 1 за музика от 90-те. Web: www.spicemusicfest.bg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички