Графа репетира усилено за концерта на стадион Българска армия


Графа репетира усилено за концерта на стадион Българска армия

3224

Подготовката за концерта на Графа на стадион "Българска армия" на 10 юни продължава.

Изпълнителят, който винаги отделя внимание на всеки детайл и е отдаден на публиката, репетира активно за събитието. Вече са ясни параметрите на сцената и мултимедията, но от екипа му ги пазят в тайна. Единственото, което издават, е, че присъстващите гарантирано ще се почустват като на световен концерт, но с българска музика и то на най-продуктивния изпълнител и автор на хитове в родината ни през последните години. Отново без да издават подробности от "Монте Мюзик" съобщават, че са намерили начин публиката да е включена в продукцията благодарение на интересни технологични решения. Билети за събитието - в мрежата на Eventim.

Междувременно, Владимир Ампов представи видеото на "Фалшиви струни", песен от последния му албум "Страничен наблюдател". Още с излизането на диска феновете определиха "Фалшиви струни" за една от най-впечатляващите по отношение на музика, текст и изпълнение песни на любимия им изпълнител. Графа традиционно стои зад авторството и аранжимента на песента, а за текста работи с NDOE (Георги Касабов). Цигулката е у Йордан Димитров от Софийски  солисти. Барабаните са записани от Борислав БояджиевБорче.

"Фалшиви струни" звучи красиво и завладяващо, а впечатляващото заснемане на видеото е предизвикателство за режисьорския екип Buddubbaz Tape Company. В клипа специално участие взема младата актриса Даяна Ханджиева. С по-различния и интересен стайлинг се заема Силвия Маркова.

Ремикс на "Фалшиви струни", направен от Fabrizio Parisi & The Editor, ще се завърти в ефира съвсем скоро. 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички