Il Volo гостува на Пловдив през лятото


Il Volo гостува на Пловдив през лятото

2997

Il Volo, момчетата със световна слава, идват за трети път в България, но този път ще гостуват на Пловдив.  Концертът им ще бъде в Античния театър на 13 юли.  
Тримата италианци  идват с нова програма "10 Years", събрала най-доброто от 10-годишния им триумф по световните сцени. Концертът, който ще видят пловдивчани, е част от световното им турне, което отдава почит на тримата уникални изпълнители, чийто талант надхвърля националните граници, и които са продали милиони копия на албуми и са покорили върховете на световните класации.
Обиколката "10  Years" започна през септември 2019 с грандиозен концерт в Arena di Verona, продължи в Латинска Америка – от Мексико до Бразилия, където Il Volo има хиляди почитатели, а тази година ще обиколи 12 щата в САЩ.
От 2009 г. досега тримата млади музиканти са изнесли повече от 300 концерта в 210 града на трите континента. Пяли са в най-простижните зали като "Ройъл Албърт хол", Radio City Music Hall в Ню Йорк, "Арена ди Верона" в родната им Италия. Над 2 милиона зрители са посетили техните концерти. Издали са пет студийни албума с платинен статус и имат две номинации "Грами". 
Аплодирани са по цял свят заради младежкото очарование на сцената, уникалните им гласове и певческо майсторство, равно на най-големите класически изпълнители. Неслучайно ги наричат "момчетата с ангелски гласове" и ги определят за наследници на тримата тенори. А самият Пласидо Доминго е техен ментор, вдъхновител….. и фен. 
Макар и само на по 25, вече 10 години Il Volo разнасят по света красотата на класическата музика, традиционната опера и италианското белканто. Самите те казват, че искат да покажат непреходността на класическата музика и да привлекат младите хора към нея. 
Заради изумителния си талант Джанлука Джинобле, Иняцио Боскето и Пиеро Бароне още като деца са споделяли сцената с величия като Пласидо Доминго, Барбра Стрейзънд, Боно и Карлос Сантана. А последният им албум "Musica" е поредно доказателство за техния успех, който не познава граници. Дискът е в Топ 10 най-продавани албуми в iTunes в 14 страни (от Малта, Бразилия, Израел и т.н.) и второ място в най-продаваните в Япония след "Бохемска рапсодия". 
Билети - в системата на Eventim.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички