Михаела Маринова празнува рожден ден с концерт в БГ Радио


Михаела Маринова празнува рожден ден с концерт в БГ Радио

3596

Михаела Маринова ще отпразнува най-специалния си рожден ден досега - този четвъртък, 7 май, от 20.30 ч.  В деня, в който става на 22 години,  талантливата певица ще подари на феновете на българската музика изпълнения на някои от най-големите си хитове, както и новите парчета от албума "Стъпка напред". Това ще бъде и премиерата им пред публика, след като концертът на вокалистката в Sofia Live Club бе пренасрочен. До нея ще застанат DJ Dian Solo, Стойчо Стоянов (китара) и Пламен Денчев от Funky Miracle (пиано).
"Необикновено време, необикновен рожден ден, необикновен концерт! И много приятели, с които ще осъществим тази идея. Благодарности на всички, особено на БГ Радио и на моя лейбъл "Вирджиния Рекърдс", по чиято инициатива ще празнуваме музиката заедно по този начин! Подкрепа, обич, ентусиазъм за бъдещето – това чувствам и това ще се опитам да прехвърля към публиката на 7 май", споделя Михаела и допълни, че "се чувства по-хубаво от всякога" и че музиката я прави щастлива.

Концертът ще бъде излъчен на живо в ефира на БГ Радио, Радио и Телевизия City, както и в профилите им в социалните мрежи. Почитателите на Михаела Маринова ще могат да проследят събитието в профилите на изпълнителката, в тези на "Вирджиния Рекърдс" в Инстаграм и Фейсбук и в YouTube канала на "Вирджиния Рекърдс". В условията на карантина певицата не спира да работи и има идеи за песни, които да влязат в следващия ѝ диск, както и по реализация на клипове. До края на месеца предстои да излезе сингъл към парчето "Другата стая" и видео към него.   

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички