Тита и Боро Първи опаковаха стотици маратонки за своите фенове


Тита и Боро Първи опаковаха стотици маратонки за своите фенове

3788

Продажбата на моделите от лимитираната серия маратонки Antilopa и Мойски на Тита и Боро Първи стартира на 1 май, когато буквално за минути сайтът на runners.bg прегря от поръчки и се срина заради хилядите хора, влезли точно в 18.00 ч. наведнъж.

Въпреки сериозната подготовка и предприети мерки, трафикът надмина всички очаквания. Тогава за първи път и двамата изпълнители показаха своите модели маратонки, създадени по тяхна концепция. Онази вечер Тита и Боро Първи прекараха заедно със своите фенове в специален лайф, в който подписаха лично картички, опаковаха и подготвиха за изпращане стотици чифтове маратонки. Най-бързите, които поръчаха своите модели, ще получат персонализирано послание от двамата артисти, както и техните най-нови албуми.

Модната компилация между производителя на спортни стоки Runners и Тита и Боро Първи се разработва от миналата година и завършва с продукт, който е безкомпромисен в качеството си и може да бъде сравнен с други световни брандове в спортните стоки. Те са с привлекателен дизайн, всеки чифт се прави ръчно, а в същото време са и на достъпна цена.


За Adamand:
Продуцентска къща Adamand е основана в края на 2016-а година от продуцента и изпълнител Криско заедно с популярния топрежисьор Кирил КировКико. Основните полета на дейност на лейбъла са менажирането на артисти, продуцирането на музикално и видеосъдържание, инфлуенсър маркетинг. Екипът стои зад успеха и на вафла "Криско", която реализира над 2 000 000 продадени вафли само за първите две седмици. Екипът на Adamand съпродуцира два сезона на най-успешния уеб сериал на платформата VBOX7 - "Следвай ме". Сред артистите на Adamand са младата и гореща поп звезда Тита, Боро Първи, Димчо, а от скоро и легендарният Любо Киров.

За Runners:
Първата българска спортна марка обувки, основана през 1999 година. Марката е регистрирана в 45 държави на 2 континента, която предлага авторски и индивидуални разработки на колекциите и партньорство с водещи студиа. Компанията предлага и спортни облекла и артикули. В България притежава 15% от пазарния дял в среден клас маратонки.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички