Отложиха Midalidare Rock In The Wine Valey за догодина


Отложиха Midalidare Rock In The Wine Valey за догодина

3364

Второто издание на Midalidare Rock In The Wine Valey ще се състои на 16, 17 и 18 юли 2021 година, съобщиха организаторите.

Ето какво гласи официалното им изявление:

За нас Midalidare Rock In The Wine Valley не е поредното музикално събитие. От обявяването на фестивала работим усърдно, за да Ви приветстваме в нашия свят, да Ви създадем неподправена емоция и да превърнем всички моменти в спомени. За съжаление трябва да съобщим, че второто издание на фестивала се отлага за 2021 година. Работихме и се надявахме фестивалът да се проведе през тази година. За съжаление рискът от заразяване с вируса COVID-19 е много голям, което наложи отлагането на турнето на основния ни хедлайнър Judas Priest за 2021 година. Това налага отлагането на фестивала, смятаме че в такъв момент здравето на хората е на първо място.

Искаме още веднъж да благодарим на всички Вас, които си закупихте билети за Midalidare Rock In The wine Valley 2020 и показахте, че ни вярвате! Също така искаме да благодарим на всички запазили си места в къмпинг зоните и хотелите в района. Сигурни сме, че ситуацията ще се подобри и ще можем да проведем фестивала през 2021-а, дори по-добре от планираното за тази година!

В момента работим с всички групи и мениджъри, които бяхме ангажирали за 2020-а, като основната ни цел ще бъде да запазим групите за изданието през 2021-а. Щастливи сме, че трите основни банди - Judas Priest, Running Wild и Within Temptation вече потвърдиха участието си и за догодина, както и Delain, Lacuna Coil и Project Renegade! Съвсем скоро се надяваме да можем да обявим и останалите банди за 2021-а!

Билетите, закупени за изданието през 2020 година, ще важат за 2021-а без да е нужно да се презаверяват. Всеки, който иска да върне билета си, ще може да го направи от мястото на закупуване. Връщането на сумата на билетите ще се осъществи след приключване на извънредното положение. Билетите за новото издание са вече в продажба в мрежата на Eventim.

Резервациите за къмпинг зоните ще важат за изданието през 2021-а без да е нужно да се презаверяват. Всеки, който иска да анулира резервацията си може да го направи като се свърже с нас. Всеки, който е заплатил такса за зона "Винарна" и не желае да я използва за изданието през 2021-а година, ще може да получи парите си след края на извънредното положение.

Всеки, направил резервация и заплатил сума в някой от хотелите от сайта на фестивала, ще може да получи парите си в пълен размер след края на извънредното положение.

Напомняме, че цените на билетите остават непроменени до обявяване на пълния лайн-ъп.
 Еднодневен билет за 16 юли с хедлайнер Running Wild – 60.00 лв.
Еднодневен билет за 17 юли с хедлайнер Within Temptation – 60.00 лв.
Еднодневен билет за 18 юли с хедлайнер Judas Priest – 80.00 лв.
Тридневен пропуск за фестивала – 120.00 лв.

Деца до 12 години влизат безплатно.

Ние оставаме тук и няма да спираме да работим!

Молим за разбиране и време, в което да подредим всичко и да се видим през 2021-а!

Благодарим за любовта и подкрепата, без вас не бихме се справили, завършват организаторите.

Пълна информация за Midalidare Rock In The Wine Valley - на:

https://midalidarerock.bg



Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички