Красива и силна енергия за промяна в новото видео на Графа


Красива и силна енергия за промяна в новото видео на Графа

3316

Влади АмповГрафа представи видеото си към песента "Изкуствен елемент" в официалния YouTube канал на лейбъла "Монте Мюзик".

Сингълът излиза в момент, в който преосмислямe кои са важните неща за нас, без какво не можем и от какво наистина се нуждаем, кои сме всъщност. Историята на "Изкуствен елемент" започва през 2006 година, когато Графа издава албума "Честно в очи" и предприема първото си национално турне. Песента обаче не е издадена като сингъл, независимо че за почитателите му е една от най-любимите.

През 2019 година Графа включва нова версия на "Изкуствен елемент" в албума си "Страничен наблюдател", а времето на изолация вдъхновява него и режисьора Башмоушън да създадат видео към нея. Популярният от кино- и телевизионния екран актьор Дани Ангелов откликва на поканата да се снима в клипа, както и актьорите Боряна Ангелова, Стоян Колев и Траян Велев. Специално участие взима и бащата на Графа - Кирил Ампов, от емблематичното трио Спешен случай, създател и на първото телевизионно шоу за таланти "Хит-1".

"Изкуствен елемент" звучи красиво и носи силна енергия. Искреният текст внушава усещането за промяна и увереност във вътрешната сила, която притежаваме. Думите "Дали ще се обърнеш, да повярваш в мечтите, които си имал, преди да се превърнеш в изкуствен елемент?" ни карат да се замислим, но и да повярваме, че ние сме тези, които определяме кои сме сега и какво ще е нашето бъдеще.

Виж клипа ТУК 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички