Фики Стораро e големият победител в Като две капки вода 2020


Фики Стораро e големият победител в Като две капки вода 2020

3531

Фики Стораро е победителят в осмия сезон на "Като две капки вода".

След оспорвана битка синът на Тони Стораро грабна първото място и голямата награда – чисто нов лек автомобил "Форд Пума". За разнообразните си и изключително успешни превъплъщения той беше титулуван и като "Мистър Изненада". На второ място се класира Маги Джанаварова, а трето и четвърто заеха Dara и JJ.

"Като две капки вода" ми даде огромен шанс за изява", сподели Фики. "От малък се интересувам от всички стилове в музиката. Един музикант трябва да се старае да бъде универсален музикант. За мен музиката е една безкрайна любов. Преди поп-фолка исках да се развивам с поп и джаз пеене, специалността, с която завърших музикалното училище. Планирам да направя поп парче, а г-н Найденов (Васил - б.р.) обеща лично да ми помогне", каза певецът и допълни, че "Като две капки вода" е едно голямо училище за нас".

Върховни имитации, въздействащи дуети и хореография превзеха сцената по време на големия финал на шоуто в ефира на Nova снощи. След като Димитър Маринов отстъпи своето място на следващия в класирането, за първото място в шоуто се състезаваха Маги Джанаварова, Фики, Dara и JJ.  Те получиха възможност да заложат на свое любимо парче, с което да спечелят сърцата на зрителите. Лайънъл Ричи и баладата  "Hello" прозвучаха в изпълнение на Фики, Dara влезе в образа на Мария Нейкова с песента "Вървят ли двама"."Who Wants To Live Forever" на Куин избра Георги Симеонов - JJ, известен като част от групата Equinox, представила България на "Евровизия" в Лисабон през 2018 година. Маги Джанаварова , която победи в първия сезон на "Маскираният певец", се преобрази убедително в покойната прима Уитни Хюстън с въздействащата "I Have Nothing", трети сингъл от  саундтрака към филма "Бодигард" (1992).

Извън съревнованието Димитър Маринов вдига присъстващите с проникновена интерпретация на "Самотният човек", класика от репертоара на покойния Тодор Колев. На колоритния актьор бе връчена грамота "Мистър Холивуд". Маринов сподели, че неговото завръщане в България е посветено на голямата му мисия - да подкрепи млади и талантливи артисти в творческия им път.  

Впрочем, всеки от участниците бе отличен: Маги Джанаварова - "Мис Жената-глас", Dara - "Мис Дарование",  JJ  - "Мистър Респект", Галка - "Мис Голямо завръщане", Анди - "Мистър дебют",  Тото - "Мистър шоу", Луна - "Мис Evergreen". Тони Стораро също получи грамота "Баща на годината".

Вечерта откриха Анди, Тото и Галка с "И твойта майка също" на Ъпсурт и Белослава. Докато течеше гласуването за финалиста, ол-стар формация от всички участници представи "Heal The World", песен, знакова за Майкъл Джексън.

"На мен този сезон ми хареса страшно много и съжалявам, че нямаше публика през цялото време. Мисля, че сега е моментът да поздравя целия екип на шоуто. Участниците свършиха фантастична работа", сподели Юлиан Вергов преди началото на песенната надпревара. "Работата в празна зала е предизвикателство. След осем сезона винаги е интересно да направиш нещо различно, но професионалистите се доказват в тежки моменти. Димитър Маринов не отстъпи конкретно мястото си на Маги. Тя беше най-близко в класирането и влезе в четворката. На последния лайф направи страхотна имитация и това ѝ помогна. Безпрецедентно е, но е написано в "Библията" на предаването, че е възможно да се случи. Точно преди началото на лайфа Димитър Маринов ми каза, че ако е сред финалистите, мисли да отстъпи мястото си. Безкрайно много харесвам това шоу и бях много щастлив, че Маги ме покани в журито. Ще ми бъде мъчно да се разделя с всички тези хора, с които станахме близки, особено с Хилда и Фънки. Не може да си представите какъв невероятен екип стои зад "Като две капки вода". Всички са усмихнати, работят на високи обороти и с огромно желание... Всички заслужват да спечелят. Бях впечатлен от изявите на Анди, с изключение на превъплъщението му в последния лайф. Имаше дни, в които на изпълнителите се падаха много сложни парчета и хореография. Тогава оценките се сформираха най-трудно", допълни Вергов.

"Всеки сезон има своя чар и своите изненади. Винаги съм вярвал, че за да се получи шоу, което да се гледа семейно вкъщи, екипът трябва да носи този дух и да създаде подходяща атмосфера. Умишлено смесваме доказали се изпълнители с такива, които сега започват да се развиват и смятам, че това е успешна формула. Хубаво е младите да видят как работят истинските професионалисти, които да им послужат за пример. Девети сезон ще има, но още е прекалено рано, за да го обсъждаме", сподели Маги Халваджиян.

"Най-голяма изненада в осми сезон за мен беше Фики. И то още от първия лайф. Когато излезе, преобразен в Стиви Уондър, и запя, аз бях шокиран. Не очаквах да извади този глас, да имитира по този начин, да изглежда по този начин. До самия финал тази вечер той направи страхотни превъплъщения. Винаги подготвен – в жестовете, в движенията, в гласа, в тембъра, във всяко нещо", категоричен бе продуцентът в ефира на Nova. "През цялото време си казвахме: шоуто трябва да продължи! Това е най-доброто като българска продукция, което може да направи като шоу. Затова всяка година е толкова чакано, обичано, то ни разплаква, разсмива. Финалът е оптимизъм, за нещо по-добро, което предстои да ни се случи. Знам, че нещата ще се променят и ентусиазмът ще се вдигне, защото ние можем да правим чудеса, когато сме заедно", обобщи  Халваджиян.

В залата присъстваха и много специални гости от предишни сезони на формата, сред които Софи Маринова, Криско, Коцето, Тита, Мария Илева, Ненчо Балабанов и Рафи Бохосян. Част от тях  изпълни версия на актуалния хит "Корона чао", кавър по италианския евъргрийн "Bella Сiao".

Епизоди от предишни сезони на предаването - в "Като две капки вода" във Vbox и в NOVA Play.

Снимка: Фейсбук

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички