Reggaeton да зазвучи


Reggaeton да зазвучи

3071

Българският продуцент Stani представи най-новата си песен "Reggaeton да зазвучи" в изпълнение на певицата Verry.

За младата изпълнителка това е дебют на родната сцена. Лятното регетон парче вече се радва на интереса на почитателите и има всички шансове да се превърне в един от хитовете на сезона. Чуй го ТУК.

Stani и Verry се запознават в България, след като и двамата са живяли в чужбина дълго време. Благодарение на любовта си към музиката намират много бързо общ език и започват да си сътрудничат за различни проекти. Работата по първата им съвместна песен "Reggaeton да зазвучи" продължава няколко месеца. "През април планирахме да заснемем много свежо и лятно видео в Гърция. За съжаление заради обявеното извънредно положение плановете ни се промениха. Решихме да зарадваме българската публика с официално лирик видео, с желанието да им подарим хубава емоция", споделят изпълнителите.

"Reggaeton да зазвучи" е по музика и текст на Verry и аранжимент на Stani, а режисьор на лирик видеото е Reezy Rane.

Станислав Милчев Вълев, по-известен само като Stani, е музикален продуцент на електронна денс музика, като от няколко месеца активно работи в България и търси млади таланти. През 2014 година представя в България проекта "Rhythm Makes You Higher" заедно с Irene Tera, който не предизвиква интереса на родните телевизии и радиа, но е излъчван с голям успех в Дания. Във видеото на "Rhythm Makes You Higher" участват ТВ водещата Константина Живова, балет Nova, 120 бели плъха, 30 змии и 20 гигантски тарантули, режисьор е Мартин Макариев. С него Stani участва в Copenhagen World Music Festival, който е най-големият фестивал за музика в Копенхаген. През 2018 г. представя официалния саундрак към филма "Привличане", който е сред най-гледаните филми на всички времена в България. За създаването на саундтрака Stani привлича американската певица, трикратна носителка на "Грами" – Тифани Фред (Tiffany Fred). През ноември 2019 година Stani представи официалния саундтрак към филма "Диви и щастливи" с участието на Яна Маринова, Александър Сано, Луиза Григорова-Макариев, Койна Русева, Асен Блатечки, Калин Врачански, Дария Симеонова, Явор Бахаров и отново под режисурата на Мартин Макариев. Този път Stani се обединява с Антони Рикев - WahTony от "Мюзик Клиник Рекърдс" и създават парчето "Dreams", което ще зарадва любителите на осемдесетарския звук.

Още информация може да откриете в официалния сайт на Stani: http://stanimusic.comq както и в официалната му Фейсбук страница: https://www.facebook.com/StaniMusic

Вероника Николова Кирова е родена в Бургас на 27 декември 1992 година. Пее от 6-годишна. Участва в Music Idol 3, където стига напред в класирането. Изучавала е музикология във Виенския университет. През 2016 година получава официална покана от българската рок група Метро бенд в Южна Корея и пее заедно с тях в продължение на няколко месеца, след което решава да се върне в България, за да сбъдне мечтата си – да бъде самостоятелен артист. Именно тогава се запознава със Stani.

Официална страница: https://www.facebook.com/Verrymusic

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички