Всички състояния на духа по пътя към щастието в сингъла Better


Всички състояния на духа по пътя към щастието в сингъла Better

3651

"Better" е вторият сингъл от предстоящия миниалбум на Кристиан Костов "Mood:".

Младият и талантлив изпълнител и автор на песни продължава да утвърждава музикалната си естетика с екстравагантни визуализации и отличителен глас. Песента е написана в Лос Анджелис с екип от автори, добре познати в световните музикални среди – всеки от тях е работил със звезди като BebeRexha, Adam Lambert, Maroon 5, Demi Lovato, R3HAB и др.

С новия сингъл "Better" намираме Кристиан, както всички нас, вкъщи, сам със себе си, потънал в мисли. Вътрешната му емоционална борба заради случващото се навън, личи в меланхоличните му вокали, подплатени от мощна продукция, която почти носи усещането за надежда. "Дали ще стане по-добре?", риторичен въпрос, който звучи твърде буквално в днешния объркан свят.

Слушай песента ТУК

Кристиан Костов е млад автор на песни и изпълнител, който музиката отвежда от джаз банда до рекордни постижения. На 20-годишна възраст той пее пред Общото събрание на ООН в Ню Йорк; стига до финалите на престижни ТВ формати (The Voice.Kids, X.Factor България); финишира втори на "Евровизия" 2017, където представи България с песента "Beatiful Mess"; носител е на отличията European Border Breakers Awards 2018 и EBBA Public Choice Awards. Миналата година, Кристиан влезе като най-младия участник в най-голямото ТВ шоу за професионални световни изпълнители в Китай "Singer", което бе гледано от над 2 млрд. души в цял свят.

Впоследствие Кристиан се превърна в най-обсъждания чужденец в местната социална медия Weibo и се изкачи до върха на класациите в някои от най-големите дигитални стрийминг платформи като QQ music (с над 700 млн. потребители).

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички