Мила Роберт отпразнува края на извънредното положение с песен


Мила Роберт отпразнува края на извънредното положение с песен

3259

Певицата Мила Роберт отпразнува края на извънредното положение с оптимизъм и нова песен и клип към нея - "Всичко рязко светва".

Парчето е първи сингъл от нейния предстоящ дебютен албум "Еготрип". Този проект цели да напомни на хората, че всеки ден е хубав. Може би да си щастлив в такива времена те прави идиот, но ако това е така - бих носила гордо идиотската си усмивка из квартирата си или пък скрита зад маска на улицата", обобщава Мила. "Песента е писана за момче, но не само. Тя е самото щастие. Всичко рязко светва когато си видя колелото, че си стои на улицата и още си е мое. Всичко рязко светва, когато видя любим човек", продължава певицата. Видеото е заснето за няколко часа на покрива на един блок в столицата. За свой "любим" в клипа вокалистката решава да покани своя приятел и актьор Кристиян Негалов. Относно снимачния процес Мила споделя: "Беше много забавно! Оказа се, че Михаела Филева живее точно срещу покрива, на който снимахме, и ни гледаше цял ден от балкона си, което пък развълнува силно всички момчета от екипа. Слънчасахме, но беше магично. Това определено е любимият ми проект до сега".

"Всичко рязко светва" е по текст и музика на Мила Роберт. Аранжиментът е дело на Явор КарагитлиевJazzdork. Относно видеото Мила отново не изневерява на традицията си и се доверява на младия режисьор Жоро ПеевJawpains, а оператор е набиращият все по-голяма популярност фотограф Иван Христов. Феновете сравняват клипа с италианско кино и Лана дел Рей, но всичко в него си е наше.

Проектът излезе скоро след "Всичко е любов" - дует на скандалната Мила Роберт и финалиста от "Гласът на България" Тино. Двамата се запознават на първия негов самостоятелен концерт в столицата след финала на "Гласът на България". Клубът е пълен, а Мила е застанала най-отпред, седнала почти на сцената. Тино вече я познава от нейните клипове в YouTube още от излизането на "Наше си е, Саше", а Мила твърди, че изпълнението му на "Луда по теб" е това, което я е спечелило и е решила да дойде. Разбира се, двамата разговарят след концерта и решават да напишат песен. Още на следващия ден Тино отива в ателието на Мила и без да си казват нищо включват инструментите, вадят една тетрадка и написват своята обща песен за 20 минути.

"Тази песен е първата колаборация, която правя в такъв синхрон! Сякаш си подавахме топка, фраза след фраза, идея след идея! Абсолютно 50 на 50!", споделя Тино. "След като написахме "Всичко е любов", имахме общ концерт във Варна пред 500 души, където изпълнихме за първи път песента и хората пяха с нас от втория припев", радва се Мила. "Посланието на песента е, че една любов, ако наистина е такава – боли. Сигурно има и по-безболезнен начин да се изживее, но поне аз не го знам. В тези времена целим да напомним на хората, че всичко, което ни остава, е любов. Трябва да се хванем за нея и да не се пускаме", заключва тя. Според Тино пък песента носи съвсем противоположен извод - че болката в една връзка понякога може да бъде цинична и породена от егоизъм и нерядко може да се мине и без нея.

Музиката и текстът са на Мила и Тино, а за видеото отново се е погрижил креативният млад режисьор Георги Пеев. По време на снимките на видеото двойката засяда в кв. "Дружба", след като гумата на колата им се спуква. Докато чакат пътна помощ решават да заснемат и какво се случва в колата.  Според Мила и Тино кадрите във видеото напомнят на връзките между хората, все по някое време засядаш и тръгват проблемите.

Премиерата на "Еготрип" бе обявена за май, но предвид пандемичната ситуация бе отложена за есента.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички