Авторски музикални новини, снимки и репортажи за всички стилове и изпълнители

Турнето на Васко Василев отменено, но концертът в София остава

18.06.2020   MySound.bg
Васко Василев
Васко Василев отмени лятното си турне в страната, съобщиха от екипа на именития цигулар.

Падат концертите в Пловдив, Плевен, Варна, Разград, Силистра и Севлиево, а сумите от продадените билети ще бъдат възстановени.

Засега остава единствено концертът в София -  в зала 1 на НДК от 20.00 ч. на 21 декември.

"За мен като артист, както и за екипа ми, е най-важно да бъдем отговорни към публиката и да не допринасяме за допълнително излагане на опасност за здравето на хората, каквото е провеждането на концерт в почти непроменени условия отпреди карантината", коментира музикантът.

Той вярва, че всичко ще придобие нова форма на работа при организацията на концертите и това ще изисква време за изграждане на нови схеми за настаняване на публиката, адекватното редуциране на капацитетите на отделните зали, повече обмисляне на рисковете със залите на закрито и климатичните им системи, по-ясни и обмислени правила, които да гарантират спокойствието на всеки.

"Вярвам, че когато всичко стане по-сигурно и ясно, ще мога да се върна с огромно вълнение във всеки един от тези градове и да наваксаме с радост пропуснатото с публиката", казва Василев.
 
Процедурата за връщането на билети е следната - всеки билет ще може да бъде върнат и сумата по него напълно възстановена от обекта, от който е закупен.  В случай, че билетите са закупени от сайта на Eventim.bg, начините за възстановяване на сумите са 2:
1) С кредитна карта – билетите трябва да се изпратят на следния адрес - "Спиди" или "Еконт", улица "Тодорини кукли" 4 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
2) С наложен платеж или по банков път – билетите трябва да бъдат върнати по пощата ("Спиди" или "Еконт", улица "Тодорини кукли" 4) с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.534
100%
 

Септември ´20


ПонВтСрЧетПетСъбНед
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930