Жлъч и Гена герои на поредицата Best Kept Secret


Жлъч и Гена герои на поредицата Best Kept Secret

4675

Единственото реално парти на открито в София - Best Kept Secret на DJ SAVA, повече от месец представя едни от най-добрите ъндърграунд трап, хип-хоп и рап български артисти на открито в задния двор на "Фабрика 126".

Момчетата от So Called Crew в лицето на Жлъч и Гена ще бъдат специални гости тази събота, 20 юни, известиха от EventEase. Софийският рап колектив е познат със своето характерно звучене и отличаващи се лирики от албумите "Удар" и "Светлосянка", както и в множеството проекти на So Called Crew, експерименти и колаборации с български музиканти от всякакви стилове, в които Жлъч и Гената се впускат заедно и поотделно. Бeзспорен акцент на вечерта ще бъде и хитът "Kurac" на DJ SAVA с Жлъч.

В рамките на събитието меломаните ще могат да чуят и песни от последния албум на Жлъч "Вяра", в който си партнира с едни от най-добрите български бийтмейкъри – Гена (So Called Crew), Madmatic, Kay Be, Kinxkelvin, Warp и Drugия.

Компания на Сава, Жлъч и Гената ще прави добре известният на родната публика Ray Bon, който обещава много и разтърсващ трап и хип-хоп до изгрев слънце.

Допълнителна информация - ТУК.

Вратите отварят в 21.00 ч. Капацитетът е ограничен спрямо разпоредбите.

Онлайн билети "Ранно пиле" от 12.00 лв. и стандартни по 15 лв. тук и на каса само в магазини "На тъмно".

Слушай Жлъч/Гена на: https://bit.ly/2UVpstK/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички