Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Last Hope и Savage Ravage в Метъл Фабрика на 25 юни


Last Hope и Savage Ravage в Метъл Фабрика на 25 юни

3585

Какво по-добро хардкор пънк кръщение на нова сцена от това на нея да забият едни от пионерите на хардкор пънк движението в България, а именно Last Hope.

Както MySound.bg вече оповести, една от най-уважаваните и без никакво съмнение най-активната българска банда в стила, призната у нас и далеч отвъд границите на страната ни, Last Hope ще свири във "Фабриката" на 25 юни.

От първия концерт в столичното читалище "Светлина" в началото на 90-те на миналия век, до днес групата се труди здраво – утвърди името си, което защитава с нестихващ хъс и въвлича в играта поколение след поколение.  За навъртените над 20 години бандата натрупа фен-база по света и се превърна в лидер на хардкора на Балканите. Към днешна дата Last Hope работи с елитни имена в звукозаписа за своите издания, представя музиката си на десетки клубни сцени и големи престижни фестивали и пази безупречна репутация (в истински олдскуул маниер) на лоялна на идеята формация.

Новият албум на групата "Peacemaker" излезе в края на 2019 година от германския лейбъл Coretex Records и бе представен на живо в София в деня на издаването му у нас – 28 ноември. Обложката на диска, която е дело на Дидо Пешев, китарист на Last Hope от 2017 г., е основата за визията на плаката за събитието на 25 юни.

Та, от тогава - от представянето на албума, до настоящия момент групата не е изнасяла концерти по известни на всички причини, така че появата ѝ за шоу на открито половин година по-късно,  няма как да не е нещо специално. Не само че ще можем да чуем нови парчета заедно с вечните класики, на които ще дерем гърло заедно с момчетата, но и ще празнуваме връщнето към любимия ни концертен и социален шум, подчертават организаторите EventEase.

Ако един артист е искрен, то той вдъхновява, води със себе си последователи и така неусетно сплотява поколенията и пази жива веригата на приемственост. Last Hope e точно такова формирование. За този концерт музикантите канят Savage Ravage. Младите свирят трашок с примеси на хардкор, като вкарват елементи на кросоувър. Макар да не са с особено богата дискография, набират точки с концертния си актив - не отказват да се включват в сбирки като тази и знаят как да загреят публиката.

Тъй като събитието ще се проведе при ограничено запълване капацитета на мястото спрямо разпоредбите, е чудесно да закупите билетите си навреме.

"Метъл Фабрика"-та ще ви посрещне с озвучителна система на L’Acoustics и осветление на Robe от най-висок клас, предоставени от Rental Media Group.

Цената на билетите "Ранно пиле" е 15 лева, а стандартните са по 20 лв. в предварителна продажба и могат да се вземат по следните начини:

- онлайн: bit.ly/LastHope 25June;
- на каса в магазин "На тъмно" и магазин Bare Hands Society
- по куриер с наложен платеж на тел.: 0886 125 996;

Вратите отварят в 19.00 ч. След приключването на сетовете на изпълнителите, програмата продължава с обилно количество хардкор до сутринта.

"Фабрика 126" се намира на булевард "Княгиня Мария Луиза" № 126.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички