Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Street Food And Music Festival 2020 в Пловдив - вижте програмата


Street Food And Music Festival 2020 в Пловдив - вижте програмата

3419

Street Food & Music Festival ще обогати културната програма на Пловдив със страхотна програма - разнообразна музика, кулинарни демонстрации, стенд-ъп комедия, театър, игри, работилници, вкусна храна и напитки.

Между 23 и 26 юли площад "Централен" ще се превърне в кулинарна арена, на която ще се развихрят най-добрите Street Food готвачи в България и ще демонстрират новите тенденции в съвременната култура на хранене. Освен това, популярни артисти и музиканти ще сготвят на живо някои от любимите си ястия и ще ни разкажат за своите тънкости в кухнята.

"Street Food културата вече промени начина, по който се храним и общуваме. За поредна година събираме в Пловдив най-добрите кухни на колела, за да могат хората не само да се насладят на вкусните им предложения, но и да са наясно с тенденциите в Street Food. Продължаваме да вярваме, че изкуството и кулинарията са неразривно свързани в тази нова градска култура и сме ви приготвили атрактивна 4-дневна фестивална програма!", споделя Николай Тодоров, автор на Street Food & Music Festival идеологията.

Хранителната арена ще бъде допълнена от множество барове, а в част от фестивалната зона ще бъде обособена и специална джин зона, представена от най-добрите марки и барове в Пловдив.

Най-голямата изненада на фестивала е специалното участие на една от най-известните денс формации на всички времена - Cappella. "U Got 2 Let The Music" и "U & Me" са само част от хитовете им, които и до днес озвучават най-големите партита по света, а останалите може да чуете на концерта по време на Street Food & Music Festival в Пловдив.

Другото, което в никакъв случай не трябва да пропускате, е събирането на Джанго Зе отново на сцена, както и традиционния за Обратен ефект купон.

Рок дамата на българската музика Милена Славова също се присъединява към Street Food & Music Festival. На сцената ще видим още Орлин Павлов, Deep Zone Project, Wosh MC & Feel, местните познайници, прочули се в последното издание на "Гласът на България" Илин Папазян и Керана & космонавтите, група Le Push, допълнени от група Мix Me на Едит Унджиян и Георги Зайков.

Фестивалната зона ще приюти и стенд-ъп шоуто на Inside Jokes, Юлия Коларова с нейните Muppet Girls, спектакъл на Куклен театър – Пловдив, арт работилници, игри и забавни състезания.

Входът е свободен за всички събития от програмата, която организаторите обновяват непрекъснато и която може да разгледате тук:

https://bit.ly/2ApTyyw

Събитието във Фейсбук - тук:

https://www.facebook.com/events/3038843312859481

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички