Street Food And Music Festival 2020 в Пловдив - вижте програмата


Street Food And Music Festival 2020 в Пловдив - вижте програмата

3394

Street Food & Music Festival ще обогати културната програма на Пловдив със страхотна програма - разнообразна музика, кулинарни демонстрации, стенд-ъп комедия, театър, игри, работилници, вкусна храна и напитки.

Между 23 и 26 юли площад "Централен" ще се превърне в кулинарна арена, на която ще се развихрят най-добрите Street Food готвачи в България и ще демонстрират новите тенденции в съвременната култура на хранене. Освен това, популярни артисти и музиканти ще сготвят на живо някои от любимите си ястия и ще ни разкажат за своите тънкости в кухнята.

"Street Food културата вече промени начина, по който се храним и общуваме. За поредна година събираме в Пловдив най-добрите кухни на колела, за да могат хората не само да се насладят на вкусните им предложения, но и да са наясно с тенденциите в Street Food. Продължаваме да вярваме, че изкуството и кулинарията са неразривно свързани в тази нова градска култура и сме ви приготвили атрактивна 4-дневна фестивална програма!", споделя Николай Тодоров, автор на Street Food & Music Festival идеологията.

Хранителната арена ще бъде допълнена от множество барове, а в част от фестивалната зона ще бъде обособена и специална джин зона, представена от най-добрите марки и барове в Пловдив.

Най-голямата изненада на фестивала е специалното участие на една от най-известните денс формации на всички времена - Cappella. "U Got 2 Let The Music" и "U & Me" са само част от хитовете им, които и до днес озвучават най-големите партита по света, а останалите може да чуете на концерта по време на Street Food & Music Festival в Пловдив.

Другото, което в никакъв случай не трябва да пропускате, е събирането на Джанго Зе отново на сцена, както и традиционния за Обратен ефект купон.

Рок дамата на българската музика Милена Славова също се присъединява към Street Food & Music Festival. На сцената ще видим още Орлин Павлов, Deep Zone Project, Wosh MC & Feel, местните познайници, прочули се в последното издание на "Гласът на България" Илин Папазян и Керана & космонавтите, група Le Push, допълнени от група Мix Me на Едит Унджиян и Георги Зайков.

Фестивалната зона ще приюти и стенд-ъп шоуто на Inside Jokes, Юлия Коларова с нейните Muppet Girls, спектакъл на Куклен театър – Пловдив, арт работилници, игри и забавни състезания.

Входът е свободен за всички събития от програмата, която организаторите обновяват непрекъснато и която може да разгледате тук:

https://bit.ly/2ApTyyw

Събитието във Фейсбук - тук:

https://www.facebook.com/events/3038843312859481

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички