Hollywood Vampires в България на 1 септември 2021 година


Hollywood Vampires в България на 1 септември 2021 година

3518

Новата дата за пренасрочения концерт на Hollywood Vampires в България е 1 септември 2021 година, а мястото остава столичната зала "Арена Армеец", известиха от музикално-продуцентската компания "Жокер Медиа", организираща първия гастрол на бандата у нас.

Супергрупата, включваща Джони Деп, Алис Купър и Джо Пери (Aeросмит), отмени цялото си турне тази година поради сложната обстановка с COVID-19.

"Вампирите" написаха в своята страница във Фейсбук, че нямат търпение да се видят с българските си почитатели и ги призоваха да запазят своите билети, а от "Жокер Медиа" потвърдиха, че закупените пропуски ще важат без заверка за новата дата. Тези, които искат да ги върнат, могат да направят това до 3 август с предварителна заявка на тел.029654330.

"Здравето и безопастността на нашите фенове винаги са били на първо място за нас. По тази причина решихме да отложим нашето европейско турне за 2021 година. Моля, пазете си билетите, те ще важат за новите дати. Феновете, които искат да върнат своите билети, нека се свържат с организаторите на концертите в тяхната страна. Благодарим ви за разбирането, нямаме търпение да се видим следващата година", написаха от екипа на музикантите.

Те ще пристигнат в София след шоуто си в Клам, Австрия, обявено на 29 август 2021 г.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички