Нина Николина представя нова песен на сцена парк Военна академия


Нина Николина представя нова песен на сцена парк Военна академия

3464

Нина Николина събра екипа на хит сингъла "Ти" (2003 г.) за снимките на новата си песен "Тебе да вземем".

Нейната премиера ще се състои на сцена парк Военна академия в София на 15 юли, когато певицата ще изнесе концерт с Етно Джаз Проект. Във формацията са виртуозите Калин Вельов - барабани и перкусии, Мартин Ташев - тромпет и вокал, Ясен Велчев - клавишни и Таня Първанова - вокал.

Сингълът "Тебе да вземем" включва автентичната песен от шопския край "Бела Бека" в изпълнение на Нина Николина и откъси от други народни песни в изпълнение на народен хор. Композицията (по народни музика и текст) и аранжиментът са на Явор Русинов, работил с имена от световната сцена. Песента, записана прецизно и с вкус, е с модерно звучене.

Клипът - дело на режисьора Александър Моллов, е заснет по време на юнския изгрев. Видеореализацията - в типичния за Нина Николина арт стил, допълва настроението и ритъма на песента.

"Тебе да вземем": https://www.youtube.com/watch?v=QMUCfXBkwng   
 
"Бела Бека" e поредната народна песен, на която Нина дава нов живот, и с подкрепата на Столична община по инициативата "Солидарност в културата" реализира проекта "Тебе да вземем".

Във връзка с извънредното положение, планираните концерти от турне 2019/2020 на Нина Николина и Русенската филхармония "Класика & Традиция" и Етно Джаз Проект са отложени.

За новите дати за предстоящите събития следете официалната Фейсбук страница на певицата.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички