Кой спечели албума на Ван Гален бенд Shut Up And Listen


Кой спечели албума на Ван Гален бенд Shut Up And Listen

3523

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Предложението и този път бе ЛИЧНО от нашия приятел Галин Беличовски - китарна пушка, композитор, аранжор, продуцент и лидер на Ван Гален бенд (Van Galen Band). Двама от вас получиха уникалния шанс да се сдобият с ОРИГИНАЛЕН ЕКЗЕМПЛЯР от диска "Shut Up And Listen" (обложката на снимката) на българо-американската група. Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Колко песни съдържа албумът "Shut Up And Listen"?

Вярното е: 11.

Честито на Мирослав Йотов и Константин Божков

Премиерата на "Shut Up And Listen" се състоя в залата Hard Rock Time, Washington DC, на 20 май 2011 година. Проектът бе подкрепен с масивно турне в САЩ, Италия и Испания, беше представен и в афиша на престижния фестивал Aquapalooza.

Галин Беличовски, който от години се подвизава в САЩ, току-що издаде поредния албум с Ван Гален бенд - "2020 Vision", довършва и третия си солов проект. Саундът на Ван Гален бенд продължава да е първокласна комбинация от класически рок, хард-ен-хеви и блус, но с далеч по-експериментално и модерно звучене, включващо цигулка и чело в лицето на Deborah Puig.

Както MySound.bg писа, формацията бе номинирана за престижните награди The Washington Area Music (Wammies) Awards 2019. През 2018-а триото получи 5 номинации за "Грами", сред които в престижните категории за най-добра песен ("Not The Same") и най-добър албум ("Back To The Blues Vol. 3"). Парчето "Alright" от "Alive And Kicking" (2019) взе участие в класацията "БНР Топ 20". В състава са Галин Беличовски - главен идеен и творчески двигател, китарист, аранжор и продуцент, съпругата му Жаки Бел - кийборди, вокали и Стивън "Трип" Питс - вокали, хармоника.

Гальо е член на American Federation Оf Musicians USA Аnd Canada, а и на ASCAP – най-голямата музикална компания за защита на авторските права в света.    

"Спечели с MySound.bg" ще продължи скоро.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички