Документални кадри от протестите в клипа към Не и този път


Документални кадри от протестите в клипа към Не и този път

3698

No More Many More показаха видеото към новия си бунтарски сингъл "Не и този път" на приятелска премиера в софийския клуб Swingin’ Hall през уикенда.

Въздействащият черно-бял клип към песента, вдъхновена от актуалните масови протести в България, е с режисьор Chewbacca, с която бандата традиционно работи.

"Не и този път" и видеото към нея са спонтанно създадени и вдъхновени от гневните граждански протести и масово неодобрение към властта в страната. В клипа са включени автентични кадри на български граждани, случайни минувачи, които ясно заявяват "Не и този път!", съдържат цитати от текста на песентa. В клипа участват и популярни българи, които застават с лицата си в морална подкрепа на протестите.

Както MySound.bg вече писа, No More Many More и този път заявяват активната си гражданска позиция. "Текстът на парчето се ражда емоционално и на един дъх - разказва Методи Кръстев (в кадър на снимката) - Българските песни на протестите през годините се развиват – от такива с повече наивност за надежда и свобода, за да еволюират до днешните – за бунт и нетърпимост".

Клипът на "Не и този път" може да бъде видян в YouTube канала на No More Many More.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички