Алекс Славчев с първи сингъл и нова любов след Гласът на България


Алекс Славчев с първи сингъл и нова любов след Гласът на България

3005

След страхотно представяне в "Гласът на България", Алекс Славчев затвърждава самостоятелната си кариера.

Песента "Пясъчен часовник" излиза седмици след края на музикалното риалити, в което любимецът на Графа достигна до големия финал. Сингълът официално бе представен по време на дълго чаканите концерти на Влади Ампов-Графа на стадион "Юнак", в които Алекс участва като изпълнител.   

Проектът е обмислян дълго време, както споделя самият Александър. Текстът е на набиращия все по-голяма популярност Митко Димитров-DЗMO, който избухна в дуетите си с Били Хлапето и хитовете "Наливай ми" и "Бели нощи". Музиката е на певеца, работил в съпродуцентство с Пламен Иванов-Dr. Flame. Аранжиментът е на Антони Рикев и Александър Славчев. За видеото отговаря Стефан Маринов-Buddubbaz. Миксинг и мастеринг: Бате Пешо (Studio Buster).  

Екипът разкрива, че мейнстрийм звученето в "Пясъчен часовник" е нарочно търсен ефект и начало на поредица от модерно звучащи песни, които Славчев ще реализира до края на годината.

Виж "Пясъчен часовник" ТУК.

2020-а се оказа щастлива за изпълнителя както в професионален, така и в личен план. Алекс вече не крие, че е намерил любовта, или по-скоро тя го е открила със симпатична настоятелност. С дамата на сърцето си певецът се запознава в популярен клуб, когато по време на негово участие получава тайнствена бележка само с телефонен номер. Няколко есемеса са достатъчни, за да се усети предизвикателната химия, и в сегашно време двамата гледат стабилно в една посока.  

 Факти и моменти за Александър Славчев и "Пясъчен часовник"

•    Въпреки морското усещане снимките на клипа се реализират в пясъчна кариера около София.
•    Изкушаващите "пясъчни самодиви" във видеото са майсторски подбрани от хореографа Росица Терзийска. "Тя работи със страст и нещата винаги ѝ се случват", казва за нея изпълнителят.
•    Александър Славчев е завършил Националното училище по изкуствата - Русе. Продължава обучението си в Националната музикална академия в София, специалност китара.
•    Изпълнителят признава, че смело върви по стъпките на своя брат, музиканта Радослав Славчев, който го е запалил по музиката.
•    "Пясъчен часовник" е първата самостоятелна авторска песен на Александър Славчев след успешното му представяне в "Гласът на България".
•    След риалити формата Алекс получава много коментари и съобщения в социалните мрежи: "Много уважавам публиката и се старая да отговоря на всички - споделя изпълнителят. - Благодаря за положителните думи и енергия".

Александър Славчев в YouTube:

https://www.youtube.com/user/kef4e/featured

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички