Йордан Караджов специален гост на Intelligent Music Project


Йордан Караджов специален гост на Intelligent Music Project

3440

Легендата на българския рок Йордан Караджов ще бъде поредната изненада в състава на супергрупата Intelligent Music Project.

Харизматичният фронтмен на Сигнал ще участва като специален гост в предстоящите концерти на формацията в София (18 септември, Sofia Live Club) и в бургаския летен театър следващата вечер. Това съобщи създателят, продуцентът и автор на музиката и текстовете на Intelligent Music Project д-р Милен Врабевски.

На сцената в двата града Данчо Караджов и едни от най-добрите музиканти в България ще изпълнят на живо своята съвместна песен "Приказка", чиято първоначална версия се нарича "Fairytale" и е част от първия албум на д-р Врабевски "The Power Of Mind" (2012). Неин основен вокалист е Джон Лоутън.

"Бях написал парчето на английски и български език. Обадих се един ден на Данчо и го поканих да изпълни парчето за българската публиката. Казах му, че има задачата да звучи по-добре от човека, от който се е учил – Джон Лоутън, и той се справи брилянтно!", спомня си д-р Mилен Врабевски.

"Приказка" - на:

https://www.youtube.com/watch?v=HaR2nf5y_GQ

"Fairytale" - на:

https://www.youtube.com/watch?v=Txr3A6MaIcQ

Освен емоционалното изпълнение на Йордан Караджов, присъстващите на концертите в София и Бургас ще чуят и голяма част от песните от последните два албума на Intelligent Music Project "Sorcery Inside" и "Life Motion". Те ще бъдат изпълнени от звездата на Rainbow Рони Ромеро, както и Боби Косатката, Стоян Янкулов-Стунджи, Бисер Иванов, Иво Стефанов, Ивайло Звездомиров, Славин Славчев, Лина Никол и Самуел Ефтимов.

Организаторите обещават грандиозно шоу и здрав рок под строг контрол и спазване на всички епидемиологични мерки.

Билети - в мрежата на "Ивентим":

https://bit.ly/2Bfg65c

Intelligent Music Project в YouТube и Facebook

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички