Last Hope с юбилейно шоу в Метъл Фабрика на 19 септември


Last Hope с юбилейно шоу в Метъл Фабрика на 19 септември

3699

Една от най-уважаваните и без никакво съмнение най-активната банда на хардкор пънк движението в България, призната у нас и далеч отвъд границите на страната ни, Last Hope, ще свири отново на сцената в "Метъл Фабрика" след успешното си дебютно представяне на същата сцена през юни

Датата е 19 септември. От първия концерт в читалище "Светлина" в началото на 90-те на миналия век, до днес, групата се труди здраво – утвърди своето име, което защитава с нестихващ хъс и въвлича в играта поколение след поколение.

25 години след излизането на първия демозапис на Last Hope, който момчетата успяват да издадат сами на аудиокасета през далечната вече 1995 година и който съдържа едни от най-разпознаваемите песни на бандата, а именно "Away", "No Tolerance" и "L.A.S.T. H.O.P.E.", буди респект и днес и пази жива историята на хардкор сцената у нас. Демото бележи началото на дискографията им, която само преди по-малко от година набъбна с чисто новия дългосвирещ албум "Рeacemaker". Както MySound.bg своевременно огласи, той бе издаден от реномирания германския лейбъл Coretex Records

За да отбележат този своеобразен юбилей, Last Hope са подготвили специален ретроспективен сетлист, включващ парчета от това легендарно издание. В списъка с песни за вечерта са заложени и други класики, както и изпълнения от актуалния диск. Но какво правим, когато празнуваме нещо? Каним приятели, естествено. За да бъде хардкор празникът на 19 септември истински и специален, хедлайнърите са поканили и специални гости. Това са B.F.D.M и Church Оf Destiny.

B.F.D.M. е добре познатата култова софийска формация, включваща членове на Vendetta, Rejection, Outrage... Очакваме с нетърпение новия албум на BFDM, който вече е почти готов, а междувременно ще чуем на живо части от него. Това е първото излизане на групата на концерт в София от почти година. Church Оf Destiny е млада банда от София, смесваща слъдж и дуум метъл с хардкор/пънк. Групата ще представи на живо чисто новия си запис "Black Smoke Eats Out". 

Цена на билетите "Ранно пиле" за концерта на Last Hope и гости са по 15 лв., а стандартните са по 20 лв. Те могат да бъдат закупени по следните начини: 

- онлайн --> 

- на каса в магазин "На тъмно"

Сцената на "Метъл Фабрика" е разположена в двора на "Фабрика" № 126, която се намира на бул. "Княгиня Мария Луиза" № 126, като до входа ѝ е спирка "Мария Луиза" на метрото, спирка на трамваи № 11 и 12, тролейбуси № 1 и 5 и автобуси № 77, 82, 26.  Мястото предлага градина, скътана в зеленина; новоизградена сцена на открито; зала на закрито, мърчандайз зона, барове и други допълнителни удобства, които да осигурят приятна, безопасна и без ограничения за краен час хардкор вечер.

Вратите отварят в 18.00 часа.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички