Нели Петкова изгрява в столичния парк Студентски на 3 октомври


Нели Петкова изгрява в столичния парк Студентски на 3 октомври

3986

След десетки концерти през лятото, Нели Петкова ще се срещне и със софийската публика под открито небе в парк "Студентски" на 3 октомври.

В програмата са най-обичаните песни на изпълнителката, сред които "Аз и ти", "Единствено мой", "Broken", "Bоdy", "Sober", а и най-новият ѝ сингъл "Сега е моментът". Специален гост на концерта на Нели Петкова е Виктор Калев. Те ще изпълнят дуетния си хит "Тук до мен".
 
Изявата на певицата е част от програмата на "Парк фест", който ще се проведе в парк "Студентски" от 1 до 4 октомври.

Други звезди в афиша на проявата са Тита, Стефан Вълдобрев и легендарната група Сигнал. Участие в концертите ще вземат и колоритният артист Виктор Калев, Стоян Янкулов - Стунджи, Монти, Петя Алекса и други.

Внушителен луна-парк, арт и хенд мейд базар, зони за храна, напитки и спорт на открито са само част от изненадите за посетителите. В програмата и в зоните за хранене има по нещо за всеки - дори и за най-малките ни гости, уверяват организаторите.

В просторния парк "Студентски" има всички условия за спокойното и приятно провеждане на събитието, което ще се проведе според всички изисквания на действащите противоепидемични мерки.

"Парк фест" се провежда под егидата на район Студентски и Столична община.

Вход свободен.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички