Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Пост Малоун с 9 статуетки от Billboard Music Awards 2020


Пост Малоун с 9 статуетки от Billboard Music Awards 2020

4274

Пост Малоун е големият победител на отложените музикални награди Billboard 2020, като взе 9 статуетки, включително за топизпълнител, извести "Ивнинг Стандарт".

Годишната церемония трябваше да се проведе в Лас Вегас през април, но беше преместена в Лос Анджелис за октомври в резултат на пандемията. В холивудския Dolby Theatre нямаше публика, като победителите се озоваха в зловещо празно място.

Приемайки най-голямата награда за вечерта - за най-добър изпълнител, хип-хоп звездата Пост Малоун заяви, че е "взривен" от успеха. Неговият "Hollywood’s Bleeding" стана топ рап албум. Другите призове, с които си тръгна Малоун, са за топ рап турне, топ рап артист (за мъж), топ рап артист, артист с най-успешни радио сингли, най-стриймван артист,  топ Hot 100 артист и топ артист (за мъж). През май Остин Ричард Поуст, както е истинското име на тиражния хип-хопър, постави рекорд в класацията на Billboard за сингли за най-много седмици - 34, в челната десятка.

На последната церемония по връчване на големи награди, която се състоя на фона на пандемията, присъстваха и някои от победителите, носещи маски.

Поп сензацията Били Айлиш също бе един от победителите, като взе наградата за най-добра изпълнителка, побеждавайки Ариана Гранде, Лизо и Тейлър Суифт. 18-годишната изпълнителка спечели и награда за топалбум за "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?". Айлиш, сред носещите маска, се качи на сцената и каза: "Благодаря на всички жени преди мен, проправили пътя за идването ми. Обичам ви".

Лизо спечели награда за най-голям брой продадени песни и излезе на сцената, облечена в рокля с надпис "гласувайте", преди да произнесе вълнуваща реч за приобщаването. Тя каза: "Мислех много за потискането и гласовете, които отказват да бъдат потискани, и се чудя дали щях да стоя тук в момента, ако не бяха великите чернокожи жени, които отказаха гласовете им да бъдат потиснати. Така че дали чрез музика, протест или правото си на глас, използвайте силата си, използвайте гласа си и откажете да бъдете потискани".

Джон Леджънд също беше сред изпълнителите и посвети емоционалното си изпълнение на "Never Break" на съпругата Криси Тайгън, след като двойката загуби бебето си миналия месец.

Деми Ловато изпълни за първи път на живо новата си анти-Тръмп песен "Commander In Chief".

Лил Наш Екс взе наградата за Top Hot 100 песен за своя хит "Old Town Road".

Ветеранът в кънтри музиката Гарт Бруукс отнесе наградата за музикална икона, чийто предишни носители са Принс, Дженифър Лопес и Марая Кери.

Люк Комбс бе избран за топ кънтри изпълнител, а Бед Бъни - за топ латино изпълнител.

Хари Стайлс също беше сред победителите, взимайки наградата за постижения в класации, въпреки че не беше на церемонията, за да я получи лично.

Наградата на феновете отиде при корейците BTS, а призовете за най-активна и успешна дейност спечелиха Пинк и сър Елтън Джон.

Беше отдадена и почит към великия рокаджия Еди ван Хален, който почина на 65 години по-рано този месец.

Пълният списък с победители - тук:

https://bit.ly/316WAC8

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички