Der Hunds обявиха нов албум с видеоклип


Der Hunds обявиха нов албум с видеоклип

3831

"Apocalyptoholics" се нарича новият албум на актуалната рок банда Der Hunds.

Днес, 27 октомври, е премиерата на дългоочаквания трети студиен проект на групата, който трябваше да излезе на 12 април т.г. и да бъде представен с концерт, но заради извънредното положение появата му беше отложена за есента.

Дискът бе анонсиран от видеото към песента "Fire". Клипът е заснет от режисьора Боян Карамфилов по време на изолацията. По тази причина в него няма общи кадри на групата.

Музикантите споделиха, че деветте трака в албума всъщност са свързани в едно цяло без паузи с помощта на кратки инструментали и звукови клипове, записани собственоръчно от бандата. Така рокаджиите подчертават тематичната концепция на проекта, провокирана от най-тежките и притискащи проблеми на заобикалящия ни свят и от саморазрушителния път, по който е поело човечеството.

През годините Der Hunds никога не са обръщали гръб на злободневните въпроси - в дискографията си имат песни на социална, политическа и екологична тематика.

Бунтът и градивната енергия са неразделна част от рок музиката, казват момчетата от групата. Те преливат и от "Apocalyptoholics", който е наличен и на физически носител, и в най-популярните платформи за онлайн музика.

www.derhunds.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички