Писмо от Заека до Гурко


Писмо от Заека до Гурко

3240

Николай БекриевЗаека (на снимката вляво), познат вече и с новия си артистичен проект NiB:Now In Bulgaria, направи неочакван емоционален и вълнуващ подарък за юбилея на своя голям приятел и партньор на сцената с Анимационерите Георги Згуров.

В деня, в който Гурко навърши 50 години, Николай изпрати лично писмо до него, което съдържаше и изненадващ личен видеопоздрав от един от вечните музикални идоли на Гурко - Mr. Udo Dirkschneider.

Ето и пълния текст:

Писмо до Гурко от Заека
(приказка за приятели)

Осемдесетте за нас бяха преди всичко – преди китарите, песните, посланията, когато предстоеше да разберем дали сме готини. Мислех си за това време и къде точно е началото на всичко, което представлява и сега нашият живот. И тогава си спомних:

През далечната осемдесет и някоя година Георги Згуров (бъдещ Гурко, който като студент слушаше едновременно две радиостанции и един телевизор, защото и трите медии излъчваха в един и същи час различни музикални предавания) е написал писмо от казармата до Mr. Udo Dirkschneider. Какво е пишело вътре – не зная, но помня, че той рисуваше Удо доста успешно (вероятно защото си приличаха). Писмото, във все още комунистическа България, е било хванато и отворено и Гурко извикан за обяснения. Приятелството ни се случи малко по-късно. Опитах се да се свържа с мениджъра на мистър Мr. Udo няколко пъти с кратък разказ на горната история и молба за малка изненада за Гурко по повод годишнината му, но неуспешно.

Тогава се включи и Деница (официално най-добрият PR на Планетата за мен) и изигра решаваща роля като превърна една луда идея в реалност.

И така:
Честит Рожден Ден
Гурко,
Обичаме те
и сме много!
Balls to wall, man!

Благодарности на:
Mr. Udo DirkschneiderAccept, Udo
Projector Plus

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички