Спечели Белите и черни клавиши на моя живот от Стефан Диомов


Спечели Белите и черни клавиши на моя живот от Стефан Диомов

4204

Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Първото предложение е от специалната коледно-новогодишна поредица, която с много отношение сме подготвили за вас,  доказаните меломани и познавачи на популярната музика.

То е нашите приятели в издателство "Знаци". Както е известно, именно в неговия каталог се появи автобиографията на Стефан Диомов "Белите и черни клавиши на моя живот". Двама от вас получават уникалния шанс да се сдобият с книгата, чийто тираж е пред изчерпване. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Срещу кое жълто телевизионно предаване Стефан Диомов спечели дело за клевета през 2007 година?  

Крайният срок е 15.00 часа на 20 декември, неделя.

Пишете на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Stefan Diomov

Оставете GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само веднъж.

Верния отговор - както винаги, ще ви подскаже MySound.bg!

Успех на всички!*

Бащата на Тоника обяснява, че заглавието "Белите и черни клавиши на моя живот" е метафора, която използва заради победите и разочарованията в живота му.

"Харесвам тази книга! Чете се леко и с голям интерес. Харесва ми чувството за хумор - деликатно, ненатрапчиво. Харесва ми емоцията, която е заразителна. Харесва ми отдадеността на музиката, която се усеща. Тя просто извира от всяка страница и очевидно е същината в живота на Маестрото. Харесва ми признанието към хората, които са неслучайно в тази лична история - семейството, приятелите, учителите, музикантите, поетите... Не са пропуснати събитията от значение за националната и европейска култура", пише издателката Румяна Емануилиду.

Стефан Диомов е роден в Бургас на 16 февруари 1945 година. Ръководител на групите Тоника, Тоника СВ, Магистрали, Горещ пясък, Фамилия Тоника, Петте сезона. Написал е десетки шлагерни песни, някои от които добиват широка популярност. Автор е на театрална и филмова музика, на много известни детски и коледни песни. Дългогодишен музикален директор на фестивала "Бургас и морето". Наричат го ласкаво Татко Диомов

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички