Rob Thomas записа коледна класика с Abby Anderson


Rob Thomas записа коледна класика с Abby Anderson

2645

Rob Thomas се обедини с кънтри певицата Abby Anderson за интерпретация на "I Believe In Santa Claus" на Dolly Parton и Kenny Rogers.

Текстът на празничната класика, написан от Parton за колаборативния ѝ албум с покойния вече Kenny Rogers "Once Upon А Christmas" (1984), e особено актуален за този сезон - вдъхва хармония и надежда.

"Коледният албум на Kenny и Dolly ми е любим. Когато стана време за него през тази година, веднага се сетих за Abby, защото има нещо характерно в нея и гласа ѝ, който ми напомня за Dolly. Това, което ме удивлява, е начинът, по който тя интерпретира песента и я прави тъжна и обнадеждаваща в същото време. Сякаш е приспособена за времето, в което сме сега, и наистина подчертава колко велик е текстът в песен, която винаги е звучала наивно и забавно", казва Rob.

"Татко Rob (както го наричам) ми писа в Деня на благодарността и ми каза, че трябва да направим кавър на тази песен. Честно казано си помислих, че е просто мил, защото той е най-милият, най-елегантният мъж, който съществува, но все пак му изпратих запис и много се радвам, че го хареса. Най-добрият Ден на благодарността някога!", не крие възторга си Abby Anderson.

Насред предизвикателната година за музиката на живо, Thomas се превърна в един от първите артисти, който представи това, което нарича #SocialDistanceSessions по време на карантината вкъщи. Също така продължи да изпълнява виртуално за редица празненства и събития в подкрепа на благотворителни организации като Sidewalk Angels Foundation – организация, основана от него и съпругата му Marisol Thomas през 2003 година. Тя е отдадена на снабдяването с крайно необходими средства и подкрепа на над 20 приюта за животни.

Фронтменът на Matchbox Twenty - първият артист, почетен с престижната награда на Songwriters Hall Оf Fame, "Hal David Starlight Award" и притежател на много отличия BMI и ASCAP, ще приключи годината с изпълнение в полза на Sidewalk Angels x No Cap на 23 декември.

Като артист и автор на песни Abby Anderson събра повече от 80 милиона стрийма. Тя бе предпочетена да отваря за някои от най-ярките звезди в кънтри музиката, включително Bobby Bones, Billy Currington, Devin Dawson, Russell Dickerson, Brett Eldredge, Walker Hayes, Chase Rice и др. Anderson беше съпорт на Rob Thomas по време на Chip Tooth Smile Tour в близо 50 дати.

Критиката пише, че изпълнителката има усмивка, която може да освети всяка стая, личност, голяма колкото Тексас, щатът, от който идва тя, и глас, който пленява всяка публика.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички