Какво се крие зад грима на Пол Стенли от KISS?


Какво се крие зад грима на Пол Стенли от KISS?

2658

Искахте най-доброто? Получавате най-доброто!

Автобиографията на "Звездното дете" Пол Стенли от KISS "Музиката - моят грях без маска" (изд. Hybrid Books) е главозамайваща смесица от откровения и сурови бойни истории за възходите и паденията на легендарната банда.

Пол е с вродена микротия (малформация на ушната мида, засегнала дясното му ухо) и травматизиращите преживявания в детството събуждат у него желанието да постигне успех в най-неочакваното поприще – музиката. Увлекателната изповед превежда читателите през поредицата от събития, довели до създаването на KISS, описва личните връзки, формирали живота на прочутия фронтмен, и бурните отношения между членовете на бандата през последните четири декади. Никой не е пощаден… включително самият Стенли.

"Музиката – моят грях", съдържаща непубликувани досега снимки, е колоритен портрет на човека, изиграл важна роля за създаване и оформяне на специфичния облик на KISS – един от най-великите фронтмени в света. Историите, изкусно разказани от него, са шокиращи, забавни, вдъхновяващи и откровени. В книгата Стенли смесва лични преживявания от детството си през 50-те и 60-те години на миналия век с истории от групата, които ще изненадат дори най-запалените членове на "армията" на KISS.

Пол - фронтмен и ритъм китарист, е сред основателите на KISS. Съставът се появява на музикалната сцена през януари 1973 година. Стенли е дизайнер на обложките на много албуми на бандата и сценограф, същевременно е автор на някои от най-известните ѝ песни. С продажби от над сто милиона албума по цял свят KISS е най-успешната американска група с най-много сертифицирани златни албуми в историята на музикалната индустрия. Полуглух, Пол Стенли успява да разкрие музикалния си талант, да създаде успешната концепция за грима на лицето си и след години усърден труд на и зад сцената да запише групата си в  Залата на славата на рок-ен-рола през 2014 г.

Другите лица на Пол Стенли, известен още като Огнедищащият демон – художник, получил за творбите си над два милиона долара. Солов музикант. Участник в мюзикъли. Съосновател на веригата ресторанти "Рок & Бруз". Съсобственик на футболния отбор L.A. KISS, който се състезава в Лигата за американски футбол в зала. Живее в Лос Анджелис със съпругата си Ерин и четирите си деца.

"Казват, че съм проявил голяма смелост, публикувайки книга, която ме показва без маска; истината е, че я написах, защото изпитвах необходимост да направя равносметка на личния си живот. Сигурен съм, че мнозина ще видят себе си някъде в тази история и я споделям заради мястото, където би могла да ги отведе", споделя авторът. А на въпроса повече музика или повече шоу е KISS, отговаря: "Може да имаш красива кола, боядисана с як металик и сума ти хромирани части, но ако двигателят ти е скапан, автомобилът ще стои на място. Бяхме осигурили достатъчно добър двигател и печелехме публиката на своя страна със силата на нашите четири личности и с музиката, която създавахме."
 
"Пол Стенли вече се е доказал като артист в музиката и пред бялото платно, а сега представя и страхотна книга" - Джими Пейдж

"Забавно, но и разтърсващо пътешествие от стеснително дете до фронтмен на най-известната във визуално отношение група в света. Историята на Пол Стенли е както обикновена, така и необикновена... накратко вдъхновяваща" - Мич Албъм

"Откровена и вдъхновяваща. Необикновени истории от един от най-великите фронтмени на света" - сър Елтън Джон.

"Пол е велик човек, постигнал велики неща. От клуб "Попкорн" до Залата на славата – историята му е както мотивираща, така и вдъхновяваща за всички, които не се страхуват да мечтаят. Както самият Пол казва през 1978 година, "Не бихте ли искали да ме опознаете?". Отговорът е ДА, вече можем" - Дейв Грол

Книгата излезе с меки и твърди корици, като вторият вариант е с луксозна обложка, буквално "сваляща" популярния грим на автора.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички