Карл Сентънс от Назарет фронт на Intelligent Music Project


Карл Сентънс от Назарет фронт на Intelligent Music Project

2269

Броени дни преди участието на българската супергрупа Intelligent Music Project на Sofia Summer Fest стана ясно, че освен звездата на проекта на д-р Милен Врабевски и на легендарните Рейнбоу - Рони Ромеро, за предстоящия концерт към бандата ще се присъедини и вокалистът на НазаретКарл Сентънс.

Той беше част от майското издание на The Creation Tour, когато заедно с Рони Ромеро и Боби Рондинели групата обиколи най-големите български градове – Пловдив, Варна, Бургас и София.

"Спомените ми от турнето в България през май са уникални! На The Creation Tour за пръв път свирих на живо с музикантите от Intelligent Music Project. Наистина не знаех какво да очаквам, но това чувство присъстваше до първата репетиция с тях – това беше моментът, в който осъзнах, че турнето ще е страхотно. Така и беше! Музикантите са на световна класа! Видях реакциите на публиката във Варна, Пловдив, Бургас и София и разбрах, че хората наистина обичат проекта и всичко, което Милен прави. Целият екип, който стоеше зад светлините на прожекторите, също свърши перфектно работата си. Затова нямаше как да не направя всичко възможно да се присъединя към Intelligent Music Project за концерта на Sofia Summer Fest. Бъдете там, хора!", сподели рокаджията.

Както MySound.bg писа, Intelligent Music Project и Рони Ромеро със специалното участие на Карл Сентънс ще взривят сцената на летния фестивал зад националния музей "Земята и хората" от 20.00 ч. на 18 август.

Билети - от мрежата на Eventim, а при закупуване на 4 пропуска е предвидена отстъпка от цената – https://bit.ly/2V8oSMl.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички