29 години Остава и нова книга за тяхното творчество


29 години Остава и нова книга за тяхното творчество

3382

Една от емблематичните български банди - Остава, ще отпразнува 29 години на музикалната сцена с ежегодния си голям концерт в столичния клуб "Маймунарника", Борисовата градина, от 20.00 ч. на 2 септември.

За този рожден ден от издателство Scribens решиха отново да зарадват феновете на рокаджиите, като подготвиха прекрасно печатно издание "Остава/ думите", събрало в себе си всички текстове на групата в поетичен формат. Заглавията на песните са написани на ръка от Свилен Ноев и Георги Георгиев. Книгата съдържа всички официални издания на Остава, подредени в хронологичен ред с включени три сингъла от предстоящия им албум. "Остава/ думите" допълва издадената преди две години биографична книга "аз | Остава" (Scribens Acoustic, 2019). Оформител на корицата и тялото е отново Антонина Георгиева. Официалното представяне на творбата ще бъде в "Маймунарника", където всеки ще може да си я закупи с автографи от Свилен, Жоро, Даниел, Алекс и Боян и подарък картичка.

Освен големите им хитове, в 2-часовия сет лист момчетата ще включат и няколко нови песни от предстоящия нов студиен албум, който записват в момента. Премиерата му се очаква идната пролет.

Тази година Остава поканиха A.L.E.K.S. от последния сезон на "Гласът на България" и младата и талантлива Vianne, за да подгреят публиката преди тях.  Не за първи път групата подава ръка и подкрепя по-млади и ново изгряващи артисти, като споделя сцената си с тях и ги представя пред публиката.

A.L.E.K.S. ще представи авторската музика от дебютния си албум "Late Night Thoughts", който е наситен с любовта на младия певец към различни стилове, които умело е съчетал в проекта си – соул, ар-ен-би и поп.

Viannee съвсем нов артист за родната публика. 17-годишната българка е родена в САЩ, учи в British Аnd Irish Modern Music Institute, където са завършили много от популярните поп звезди и вече има 4 авторски песни, които ще прозвучат на живо в  "Маймунарника".  В момента работи по дебютното си EP и снима клипове към два от синглите си.

По време на събитието, феновете ще имат възможност освен книгата да си закупят също и тениски на Остава в два чисто нови дизайна.

Билети по 25 лева - чрез мрежата на Eventim и партньорските каси. Цената в деня и на място  30 лева.

Събитието във Фейсбук:

https://www.facebook.com/events/394576118643928

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички