Ицо Хазарта влиза в политиката


Ицо Хазарта влиза в политиката

2616

Ицо Хазарта обяви, че се кандидатира за народен представител и ще бъде водач на листата на "Продължаваме промяната" в 25 МИР-София.

"Преди няколко седмици получих едно телефонно обаждане. Беше от Кирил Петков, който ме помоли да се срещнем в изследователския център, където той работи. Срещата ни продължи два часа, в които този човек с най-обикновени думи ми разказа кой е, какво е правил досега и какво възнамерява да направи занапред. Познавам доста български политици и честно казано – бях изненадан. Изненадан както от начина, по който този човек разсъждава, така и от факта, че за първи път виждам подобна личност в българския политически живот", написа Хазарта във Фейсбук.

В публикацията си той казва, че всичко, което е постигнал до момента, го дължи на страната си. "Ако не е България, аз съм никой", категоричен е рапърът.

"Много често в последните години си казвам – добре бе, правиш песни. Понякога дори стават хубави. Даваш интервюта, пишеш статии и статуси, хората ги харесват и ти се радват. Изкарваш пари, гледаш си кефа и си живееш живота. Да, ама в България има много неща, които не ти харесват. Променяш ли нещо с тия песни, с тия интервюта и статии? Нищо не променяш", не крие популярният музикант с рождено име Христо Петров.
 "Мислих много, посъветвах се с близките ми и взех решение", написа Хазарта.

В крайна сметка след дълги размисли и обсъждане на въпроса с близките си той взел своето решение: "Кандидатирам се за народен представител в 47-то Народно събрание. Ще бъда водач на листата на "Продължаваме промяната" в 25 МИР – София. Надявам се и вярвам, че ще ме подкрепите.

Благодаря за вниманието!", написа в заключение той.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички