DJ Тиесто с мега сет отново в България!


DJ Тиесто с мега сет отново в България!

8956

Диджей Тиесто (Tiesto) пристига отново в България!

Партито ще бъде на 17 септември - специално за деня на София, в зала "Фестивална".

Световноизвестният диджей ще пристигне с уникално шоу в България.

То е част от турнето му “Elements of Life Tour 2008”.

Гигът ще включва невероятна за мащабите на страната озвучителна и осветителна апаратура. За първи път ще бъдат използвани уникални специални ефекти, както и мултимедиа с множество екрани.

На електронното супер шоу в София ще има както техно вокали, така и множество атрактивни танцьори.

Допълнително ще бъдат обявени и съпорт артистите от българска страна. В столичната зала "Фестивална" ще бъде изградена специална вип зона за около 2 000 души.

Цялата зала ще бъде аранжирана по модел на огромните клубове "Amnesia" и "Privilege" в Ибиса.   

Билетите за концерта са на цени от 35 до 50 лева, а продажбата им стартира на 3 юни.

Могат да бъдат закупени от Билетен център на НДК, на www.ticketpro.bg, билетна каса в сградата на денс център "Син Сити".
          
Тиесто е един от най-актуалните и култови диджеи в цял свят. Неговото име е емблема за професионализъм, а изумителните му и зпълнения на живо поставят нови стандарти в историята на клубната музика на световно ниво.

Авторитетното списание "DJ Magazine" го обявява за диджей №1 в света три поредни години, а милионите фенове го боготворят и признават за един от най-талантливите и обичани артисти на световната електронна музика.
                                                              
Тиесто  стартира кариерата си в местни клубове и за съвсем кратко време става изключително популярен в страната си.

Стилът, в който създава своята музика, е специфична комбинация между техно, транс и хаус, съчетани с мощен бийт, еуфорична мелодика и магнетични вокални партии.

Освен авторска музика, Тиесто прави и суперхитови ремикси на парчета на Джъстин Тимбърлейк, както и съвместни проекти със суперзвезди като Фейтлес, Пол Оукънфолд, Кошийн, Макси Джаз, Скин и много други.

Мегахитовете на Тиесто се нареждат сред най-излъчваните сингли в световните денс радиа и застават на челните места в най-престижните класации за електронна музика в цял свят.

През август 2004 Тиесто е атракцията на официалната церемония по откриването на Олимпийските игри в Атина. Диджеят прави феноменален 90-минутен сет пред 70-хилядна публика на стадиона и милиони телевизионни зрители по сял свят.

Последният албум на Тиесто "Elements of Life" излиза през 2007. В него артистът екпериментира с различни саунд комбинации и сам записва по-голямата част от вокалните партии.

За да промотира най-новия си албум диджеят тръгва на голямо световно турне, в което засега са включени над 100 дати.

Това е най-мащабното турне на електронен артист в историята на световната музика. За албума "Elements of Life" Тиесто е номиниран за "Грами" в категорията "Най-добър електронен албум".

Още от Денс/Електроника


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички