Leaves’ Eyes отлагат половината от датите в турнето си, включително и тази в София


Leaves’ Eyes отлагат половината от датите в турнето си, включително и тази в София

845

Промяна в графика на турнето на Leaves’ Eyes налага 13 от датите да бъдат пренасрочени за 2025 гoдина, което включва и концерта в София, който трябваше да се проведе на 5 април.

Новата дата за шоуто тук е 17 март 2025 г., а мястото остава клуб Joy Station. Предстои да бъдат обявени и съпорт групите за отложените концерти на германско – норвежката симфоник метъл банда.

Сигурни сме, че дългото чакане ще си струва и с удоволствие ще посрещнем Leaves’ Eyes в София догодина, а за момента можем да се насладим на новия им албум "Myths Оf Fate", споделят организаторите "София Мюзик Ентърпрайсис".

Leaves’ Eyes е международна банда, обиколила пет континента, изнасяйки концерти в повече от 50 страни. Техните изяви на живо са зрелищни събития със спираща дъха сценография. Leaves’ Eyes създават музика, която безспорно ще остане в световната история на симфоничния метъл. Първото видео към песен от новия им диск "Forged Вy Fire" се радва на огромен интерес, а с него започна и серия от клипове на магическа тематика към парчета от "Myths Оf Fate".

Всички, закупени до момента билети, ще важат за новата дата без да е необходима презаверка, а желаещите да върнат своите билети могат да го направят по следния начин:

- за билети, закупени чрез мрежата на Bilet.bg, се подава заявка за възстановяване на сумата на email: help@bilet.bg
- за билети, закупени от каса на магазини "Фантастико", сумата се възстановява в съответния магазин.

Билетите за концерта на Leaves’ Eyes в клуб Joy Station на 17 март 2025 г. са в продажба в мрежата на Bilet.bg (вкл. касите на Fast Pay и магазини "На тъмно"), касите на магазини "Фантастико", както и онлайн на https://sme.bilet.bg/.

* Деца до 10-годишна възраст влизат без билет, но с придружител.
 

 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички