Lek City Case и приятели в клуб Mixtape 5 тази събота


Lek City Case и приятели в клуб Mixtape 5 тази събота

1417

Lek City Case ще свирят с куп приятели в столичния клуб Mixtape 5 от 21.00 ч. на 13 април (събота), известиха от Projector Plus.

Всеки концерт на бургаските бохеми се превръща в оживено събиране на приятели, където фенове и музиканти празнуват любовта си към музиката и живота. На една сцена с тях се качват Владимир Михайлов (SLNG, Rewind), Nikéca (Casual Threesome), Мартин Профиров (P.I.F., Siluet), Mихаела Михайлова (Siluet, Rewind) и Мария Дюлгерова (Siluet). Лайвовете на леките момчета не са просто концерти, те свидетелстват за силата на общността, обединена от музиката и доказват вълшебната привлекателност на живите изпълнения. Изцяло в стилистиката на яркия пост-гръндж и саутърн рок, музиката на Lek City Case е вече установена част от българската алтернативна сцена от 2013 година до днес.  

Mixtape 5 приветства групата с нейното типично lek-о звучене на своята сцена за пореден път. Всяка от песните, които Lek City Case ще представят, носи в себе си история, а оригиналните лирики провокират собствената интроспекция на слушателите. Lek City Case е "случаят" с упоритата работа, отдадеността и истинското приятелство, започнало в едно, както те сами го наричат, "мухлясало" мазе, който днес обикаля сцени в цяла България.

Освен познатите и любими парчета, сред които "You", "Broken", "Head Error" и "Докога", Lek City Case ще представят и чисто нови песни в София. Без да изневеряват на стила си, момчетата продължават да създават музика на злободневни теми и такава – с автобиографичен характер.

Билетите на цена от 15 лв. се изчерпват бързо. Те могат да бъдат закупени от тук, а събитието във Фейсбук е тук.

Lek City Case са:

Иван Петков - вокал
Иван Енев – китара
Георги Кискинов - китара
Александър Георгиев - бас
Иван Янков – барабани
Aнгел Иванов - клавишни

@SpotifyLekCityCase
@FacebookLekCityCase
@Instagram LekCityCase
@Youtube LekCityCase

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички