Росица Кирилова представя антологията Защото те обичам


Росица Кирилова представя антологията Защото те обичам

7571

Росица Кирилова ще представи антологията "Защото те обичам" с концерт-промоция в столичния клуб Night Flight от 19.30 ч. днес.

Това е 22-и албум в дискографията на певицата, която обещава да изпълни всички парчета, но в нови аранжименти, на събитието довечера. Такова е и съдържанието на диска, издаден от "БГ Мюзик Къмпъни". Албумът предлага 10 нови песни и 3 кавърверсии на любимите хитове от репертоара на Кирилова – "Боса по асфалта", "Учителко, целувам ти ръка" и "Месечинко, чакай".

В шоуто ще вземат участие Георги Христов, Тони Димитрова, Маргарита Хранова, Петя Буюклиева, Панайот Панайотов, Силвия Кацарова, Ритон, Мустафа Чаушев, Кристина Димитрова, Христо Кидиков, Благовест Аргиров, Калин Диков и Джина Иванова.

Роси е автор на музиката и текстовете на всички нови песни в албума. Аранжиментите са на Пламен Велинов. Кирилова не изневерява на стила си, а именно мелодичната песен, но жанровото разнообразие е голямо - от модерните румънски диско ритми, през меренге, валс, та чак и българско хоро. Изненадата са две италиански канцонети и дуетите с Благовест Аргиров, Калин Диков и Джина Иванова.

Кирилова е сред най-обичаните български певици. Тя изпълнява редица хитове, станали любими на поколения слушатели: "Боса по асфалта", "Учителко, целувам ти ръка", "Тишина", "Живей за мига", "Мики Маус", "Доброта", "Има шанс – няма шанс" и други. Нейните песни са заемали челни места във всички български фестивали и конкурси.

Първата й песен е "Тишина" по музика на Димитър Ковачев.
 
Очаква се през 2012 Роси да издаде поредица албуми - с най-добрите си детски, авторски и популярни песни, както и да осъществи концертно турне в някои големи градове по случай 30-годишния си творчески юбилей.
 
"Защото те обичам" излиза в навечерието на Празника на любовта - 14 февруари, прекрасен подарък за всички влюбени, препоръчват издателите.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички