Стенли представи емоционално новия си албум Чужди тела


Стенли представи емоционално новия си албум Чужди тела

3658

Станислав Сланев - Стенли представи новия си дългоочакван албум "Чужди тела" в препълнения от съмишленици, почитатели, приятели и медии столичен клуб Music Jam миналия уикенд.

Събитието бе открито от издателя Саня Армутлиева и певеца Любо Киров, автор на текста към песента "Чужди тела". На сцената към тях се присъедини поетът Александър Петров, написал стиховете към някои от най-големите хитове в българската музика и автор на текстовете на две от песните в диска. Публиката видя и специалното видеообръщение от Манчестър на фронтмена на бандата Hayes & Y Благо Анастасов, автор на всички 10 песни в проекта на Стенли. Непосредствено преди Стенли да излезе с групата си, се състоя и премиерата на видеото към сингъла "Чужди тела" с режисьор Васил Стефанов. (https://youtu.be/s94axNKHZ4s).

Певецът стартира с откриващото парче от албума "Бягай от мен", следвано от "Ранен сняг" и пилотния сингъл "Чужди тела" като на сцената му партнираше и неговата дъщеря Никол. Въпреки тежката ангина и все по-трудното говорене между песните, Стенли успя да изпълни не само новите сингли, но и хитовете "Завръщане" и "Обсебен". Музикантът на няколко пъти се обърна към публиката с думите "много съжалявам, че се случи така. За мен това е ад...", а над 500-те души в клуба му отвръщаха с невероятна подкрепа като скандираха името му и пееха заедно с него. Стенли получи още една изключителна подкрепа - от Любо Киров, с когото представиха дуета "Тамагочи" по текст на Наталия Симеонова. Любо Киров призова феновете да аплодират Стенли с думите, че той е артист, който е по-голям от тялото си.

Трогнат и развълнуван от реакцията и обичта, която получи от публиката, Стенли завърши концерта с незабравима акустична интерпретация с глас и китара на песента-емблема в творчеството му - "Обсебен". Ветеранът бе акомпаниран от Димитър Ковачев - Фънки (бас китара), Станислав Вълчев (китари) и най-новото попълнение на групата – барабаниста Николай Николаев.

Освен изключително емоционалните моменти между артист и публика, почитателите на вокалиста коментираха много високото ниво на озвучаване, светлини и мултимедия. Сред присъстващите имаше редица представители на музикалния и медиен бизнес, сред които Митко Кърнев от D2, Маги Халваджиян, Ники Кънчев, Жана Бергендорф, Герасим Георгиев Геро, Косьо Марков от група Тангра, Славин Славчев и други.

Както MySound.bg вече писа, "Чужди тела" е първият студиен проект на Стенли от 17 години насам, след отличения с редица награди "Обсебен" (2002).

Албумът излезе в каталога на "Вирджиния Рекърдс" с медийната подкрепа на БГ радио и е наличен на CD в онлайн магазина MusicMall.bg: https://bit.ly/33PdlQY и в дигиталните платформи на https://orcd.co/chujditelaalbum.

Снимка: Златина Точкова/"Вирджиния Рекърдс"

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички