Ицо Хазарта за първи път с коледен концерт в зала 1 на НДК


Ицо Хазарта за първи път с коледен концерт в зала 1 на НДК

3465

Ицо Хазарта затваря подобаващо 2019 година с грандиозно шоу в зала 1 на НДК от 20.00 ч. на 27 декември (петък).  Събитието е кулминацията на една успешна година за изпълнителя, белязана от издаването на първия му солов албум, който стана четири пъти платинен и над 25 милиона гледания в YouTube. Така колоритът се превръща в първия рап изпълнител с концерт, планиран за най-престижната сцена в България. Както MySound.bg вече писа, шоуто е с тематично заглавие "Опознай ИЦО преди да съдиш ХАЗАРТА". Всички парчета от соловия албум на рапъра "Неправилен рап" ще бъдат представени на сцената от специалните гости Белослава, Явката ДЛГ, Хоумлес, Бобо, Бутилко и Стоян Роянов Я-я.
Самият Ицо Хазарта описва какво ще се случи в зала 1 с думите: "Имам някои качества, известни само на по-близките ми хора. Може би е дошъл моментът да ги представя на всички, които харесват онова, което правя. Реших, че концертът в зала 1 на НДК е идеалният повод да ги демонстрирам, и се надявам изненадата за зрителите да бъде приятна и на ниво" и добавя: "Разчитам както винаги на великолепните момичета от най–успешния български балет Нова, които ще бъдат в целия си състав (и в целия си блясък) и са подготвили уникални нови хореографии за всяка една от песните ми, както и на неподражаемата DJ Cass. Мултимедията и видеостените също ще помогнат за пълноценното изживяване на зрителите. Ето защо смятам, че този концерт ще е доста различен от всичко, които съм правил досега".
Хазарта определено е сред най-успешните изпълнители на годината като четирите му сингъла "Браво", "Гладен", "Известна" и "Имам човек" имат общо над 25 милиона гледания, докато албумът продължава да владее първите позиции в класациите на дигитални магазини като iTunes, Deezer и Spotify. Като продажби на дискове "Неправилен рап" е най-успешният музикален албум в модерната история. Всяка от софийските дати на Ицо Хазарта досега е разпродадена за броени дни, така че феновете не бива да чакат последния момент за купуване на билети.
Билети - в мрежата на Eventim, а темата на концерта е вдъхновена от кампанията на NESCAFÉ® 3in1 #ChatBeforeYouJudge, която приканва феновете да опознаят другите без да прибързват със заключения.  Събитието е поредната стъпка в дългосрочното сътрудничество на Ицо Хазарта с "3в1", благодарение на което са се родили едни от най-големите хитове в модерната рап история.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички