Ралица Спасова В твоя свят


Ралица Спасова В твоя свят

3265

Четвъртата самостоятелна песен на Ралица Спасова вече е факт.

"В твоя свят" е третият проект на вокалистката и Аян Шукри - Jay Cee, носител на наградата за най-добър бийтмейкър в наградите на 359 Hip-hop за 2017 година. И този път Ралица предпочете разнообразието и заложи на модерно ар-ен-би звучене. "В твоя свят" се сдоби и с видео, въпреки затруднената ситуация заради пандемията. Клипът е заснет в Карлово да покаже, че българската природа може да намери място и в съвременното творчество - съчетание на прекрасна гледка и модерно звучене и текст. В кадрите изпълнителката си партнира с актьора Петър Андреев. Клипът е дело на Майк Бази, работил още с Павел и Венци Венц.

Ралица Спасова е на 26 г. от София. Започва да се занимава с музика от ранна детска възраст, като дълги години е ученичка на Румяна Георгиева от група Трик. След това завършва "Поп и джаз пеене" в НМА "Панчо Владигеров" през 2017 г. в класа на Валентин Асенов, асистент на Стефка Оникян. До момента публиката я познава като Rally Spassova с по-динамичните ѝ песни "Играй" и "Надявай се", като с първата печели наградата на зрителите в големия фестивал за популярна музика BG Music Festival в Сандански през 2018 година.

Ралица е работила и с големи имена в българската популярна музика, сред които Димитър Гетов и Димитър Керелезов. През 2015 година записва нов вариант на песента "Шемет", която в оригинално изпълнение е на Георги Христов, с когото е работила пък по време на неговите големи концерти в зала 1 на НДК в последните години. През 2019 година певицата е беквокалист на Ивайло Гюров в голям му концерт в зала "България". Участвала е и в телевизионни и радиокласации ("Ново 10+2" по БНТ2; "7 в 11" по БНР), които е печелила с парчето "Шемет". През 2019 година записва песента "Забравен град" - нежна балада, с която участва във фестивала "Бургас и морето". Музиката на "Забравен град" е създадена от ANP Music Production - Петър Алексиев и Алекс Нушев, а текстът - от талантливата Йоана Мирчева. Беквокалите са изпълнени от добре познатия певец от първия сезон на Music Idol Теодор Койчинов. С нея Спасова се класира сред 12-те финалисти на фестивала "Бургас и морето 2019" и я изпява на самия фестивал пред препълнения летен театър в Бургас това лято. После реализира видеото към песента. Клипът е заснет в София и Бургас.
 
През 2017 година Ралица се снима и в известния тв риалити сериал "София - ден и нощ", където участва в ролята на Петя - близка приятелка на една от главните героини - Карина Николова, в ролята на Теди.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички