Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

5ive е новата изненада на Spice Music Festival 2020


5ive е новата изненада на Spice Music Festival 2020

3833

Посветеният на 90-те Spice Music Festival 2020 започна, а изненадите продължават до последно.

Една от тях е известната момчешка деветдесетарска група 5ive, която пристига в Бургас, за да се включи в програмата на мястото на Vengaboys.

Vengaboys, както и C Block, не можаха да напуснат страните си заради усложнената обстановка и непрекъснато променящите се рестрикции за пътуване, свързани с COVID-19. Това е причината и Савина от Антибиотика да не успее да пристигне в България. Заради което дългоочакваната изява на дамското вокално трио също се отлага за следващата година.

"Ситуацията с артистите и изискванията за пътуване по света е много динамична, но реагираме веднага и само за ден успяхме да осигурим 5ive в програмата на фестивала! Очакваме феновете на 90-те в Бургас и сме сигурни, че и тази година Spice Music Festival ще бъде най-запомнящото се събитие за тях", споделя Николай Тодоров, организатор на събитието.

5ive е една от най-популярните британски "бой банди" от 90-те, създадена от екипа на Spice Girls. Групата успява да завладее сърцата на хиляди момичета по света с хитовете си и харизматичното си присъствие на сцената. Печелят най-престижните музикални награди във Великобритания и по света. Сред най-големите хитове на състава са "When Тhe Lights Go Out" и "Everybody Get Up", които са актуални и до днес.
 
Събитието продължава, а на сцената ще се качат още:

Technotronic, Masterboy & Beatrix Delgado, C+C Music Factory, Sonique, Corona с участието на бразилската дива Олга де Суза, италианската денс формация Black Box, британското дуо Maxx, което от 2019 година отново се завърна на сцената, Kosheen, Nana, Double You, Tania Evans – оригиналният глас на култовото парче на Culture Beat"Mr.Vain" и много, много други.

DJ Dian Solo, DJ Marti G и DJ Emotion са диджеите, чиято грижа е градусът на настроението във фестивалната зона да не спада дори за миг.

Организаторите на фестивала напомнят, че събитието се осъществява при всички действащи в момента разпоредби и препоръчани от институциите мерки за сигурност, при 50% допустимост на капацитета, осигурени санитарни пунктове, дезинфектанти на всеки търговски обект и други.

Призоваваме хората към разбиране и толерантност, за да можем да се насладим на фестивала по един нов за всички ни начин – не забравяйте и личната си отговорност към всички препоръчани от институциите мерки за сигурност, приканиха от екипа на Spice Music Festival 2020.

Следете Фейсбук страницата, сайта на фестивала и ефира на радио Energy за актуална информация.

Събитието се организира от "Културно-масова дейност" ЕООД с ексклузивната медийна подкрепа на радио Energy - станция № 1 за музика от 90-те.

Министерство на туризма е партньор на Spice Music Festival.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички