И Ross The Boss (екс-Manowar) с банда на Midalidare 2021


И Ross The Boss (екс-Manowar) с банда на Midalidare 2021

3481

Легендарният китарист и съосновател на Manowar, Ross The Boss се включва в Midalidare Rock In The Wine Valley 2021.

Както MySound.bg нееднократно писа, пренасроченият фестивал ще се състои между 15 и 18 юли. Ross и компания ще свирят на 16 юли, в деня на Running Wild.

Ross пристига в България с групата си Ross The Boss, създадена през 2005 година, с която има четири студийни албума. Дебютният "New Metal Leader" e издаден през 2008-а, a чисто новата им творба "Born Оf Fire" излезе в начало на март тази година. И със сегашната си банда, в която свири и знаковият басист на Symphony X Mike LePond, Ross продължава да доказва на публиката, че е един от най-обичаните метъл китаристи в света.

Израснал в Ню Йорк, Ross "The Boss" Friedman започва с пиано и цигулка, но още в първия момент, в който докосва електрическа китара, осъзнава, че е намерил истинската си любов. През 1973 година, заедно с Andy Shernoff създават The Dictators, първата пънк рок банда в историята.

През 1980 година самият Ronnie James Dio запознава Ross с Joey DeMaio. Двамата имат сходно усещане и виждане за метъл музиката и заедно създават Manowar, както и свой собствен субжанр, който наричат "True Metal". За своите осем години и шест албума с групата, Ross е определян като истинския и единствен китарист на Manowar.

Ross The Boss е един от пионерите както в пънк рока, така и на хеви метъла. Като своя гордост посочва това, че е повлиял и вдъхновил много артисти през годините. С новата си група той не спира да участва в големи фестивали и да свири не само авторските си парчета, но и класиките на Manowar.

Ross The Boss са:

Ross Friedman – китара
Marc Lopes- вокал
Mike LePond – бас
Steve Bolognese– барабани

Билети:

Билетите, закупени за изданието през 2020 година, важат за 2021 г. без да е нужно да се презаверяват. Билетите за догодина са в продажба чрез мрежата на Eventim. Цените на пропуските остават непроменени до обявяване на пълния списък с банди за фестивала.

Еднодневен за 15 юли с хедлайнър Sabaton – 60.00 лв.
Еднодневен за 16 юли с хедлайнър Running Wild – 60.00 лв
Еднодневен за 17 юли с хедлайнър Within Temptation – 60.00 лв
Еднодневен за 18 юли с хедлайнър Judas Priest – 80.00 лв
Тридневен пас (петък-неделя)– 120.00 лв
Билет за целия фестивал (четиридневен) – 140.00 лв.

Деца до 12 години влизат безплатно.

Пълна информация за Midalidare Rock In The Wine Valley: https://midalidarerock.bg

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички