Gogol Bordello ще свирят на Wrong Fest 2021 в Пловдив през юли


Gogol Bordello ще свирят на Wrong Fest 2021 в Пловдив през юли

3452

Организаторите на Wrong Fest - едно от малкото събития, които се проведоха през 2020 година, обявиха първите пет имена в своята програма за 2021 г.

Според анонса поредното издание на феста предстои на Гребната база в Пловдив на 2 и 3 юли с участието на девет формации.
 
Gogol Bordello – американският пътуващ цирк, предвождан от харизматичния си лидер Юджийн Хютц (на снимката), който е вкоренен в музикалната кръв на Източна Европа, ще сложи ръка върху сцената на Wrong Fest 2021 под кулата на Гребната база. Освен тях на фестивала ще са и Shortparis. Накратко: най-интересната съвременна руска банда. Музикантите от Сибир са една от най-стилистично издържаните организации в световен мащаб. Можем да кажем, че това ще единственото място, на което могат да бъдат чути.

Mother’s Cake е познато име на българската публика - австрийците са една от най-важните нео-психеделик банди в Европа и света. Изпълненията им на живо  си играят с времето по начин, характерен само за най-добрите.

Една от най-здраво пазените тайни през последните няколко месеца е ексклузивното участие на един от най-мистичните и авангардни български проекти – Пистамашина. В афиша е и софийската поп-пънк банда Спални места, която прекрасно борави с абсурда като изразно средство.

Билетите за фестивала са общо 5 хиляди. В продажба чрез мрежата на Bilet.bg са пуснати само 200 с промоцена от 70 лв.

Организаторите уточняват и следното: "Част от програмата за Wrong Fest 2021 е вече известна, тъй като поради коронакризата някои групи, предвидени за 2020 г., бяха преместени за 2021. Тяхното повторно обявяване зависи изцяло от развитието на пандемията".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички