Кийт Томпсън идва в България за концерта на Мария Илиева


Кийт Томпсън идва в България за концерта на Мария Илиева

3430

Американската звезда на електронната музика Кийт Томпсън (Keith Thompson) ще долети от Ню Йорк, за да бъде част от концерта "Всичконай-доброто от Мария Илиева". Както MySound.bg нееднократно писа, той предстои в зала 1 на НДК на 22 октомври. Двамата ще изпълнят емблематичния им дует "Truly", обявен за дует на годината на наградите на БГ Радио и за най-добра колаборация в Югоизточна Европа на наградите SEEME през 2010. Певицата подготвя и други изненадващи дуети и спиращи дъха изпълнения. Кийт Томпсън е американски продуцент, диджей и вокалист, познат на клубната сцена още от съвместното си парче с David Vendetta "Break 4 Love", което се нарежда в Топ 10 в класацията на Billboard за електронна музика. С Мария Илиева се запознават още през 2008-ма година, когато впечатлен от таланта и излъчването ѝ, той ѝ предлага да запишат дует, който написва специално за нея. Така се ражда "Truly", песен, отправяща послание за любов без предразсъдъци. Ремиксът на парчето, дело на британците BassMonkeys, покорява родните класации и се завърта в ефира на електронни радиа в Аржентина, Великобритания, САЩ, Канада, а в Австралия заема първо място в седмичната класация на най-слушаното денс радио в Сидни, ZFM. Други специални гости на концерта "Всичко – най-доброто от Мария Илиева" са Графа, Любо и Живко Петров. С двамата вокалисти Мария ще изпълни емблематичните си дуети, а маестро Живко Петров ще ѝ акомпанира по време "Сама" – песен, която композиторът и пианист създава специално за нея. Графа и Любо – двама от най-близките приятели на вокалистката и колоси на съвременната българската музика, ще застанат рамо до рамо с певицата за емблематичните им дуети "Крадена любов", "Чуваш ли ме" и "Alright". Сред големите изненади в концерта ще бъде появата на D2, с които певицата изпълни "С теб научих как" в подкрепа на фондация "Цветан Цанов" срещу детското насилие.
 Един от най-интимните и докосващи моменти в зала 1 ще бъде представянето на Мария с женския народен хор Ваня Монева. Какво точно са подготвили певицата и майка ѝ Ваня Монева, диригент на хора, остава в тайна до самия концерт.
 Музикантите на сцената до Илиева са сред най-ярките имена на родната сцена – Георги Янев (музикален директор на турнето и китара), Мартин Ташев (тромпет и вокали), Васил Вутев (барабани), Милен Кукошаров (аранжименти, клавишни), Волен Милчев (вокали), Евден Димитров (бас), Владислав Мичев (тромбон) и Пламен Денчев (синтезатор).
 За тоалетите на певицата се грижи Вяра Лазарова (FEDE), която подготвя три специално създадени визии за вечерта.

Билети за "Всичко – най-доброто от Мария Илиева" се продават в мрежата на Eventim. https://www.facebook.com/mariailievaofficial

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички