Съвместен концерт на Papa Roach и Hollywood Undead у нас догодина


Съвместен концерт на Papa Roach и Hollywood Undead у нас догодина

3470

След невероятния успех в САЩ с най-голямото си турне до момента (съвместно със Shinedown), Papa Roach тръгват на европейска обиколка с петорката Hollywood Undead. Американските банди включват и България в предстоящото турне и обещават взривяващо шоу в столичната зала "Универсиада" от 20.00 ч. на 2 март 2020 година. Събитието е организирано от "София Мюзик Ентърпрайсис".
Вокалистът на Papa Roach Jacoby Shaddix споделя: "Това турне е може би малко закъсняло – феновете ни молят от много време да направим нещо съвместно с Hollywood Undead – и ние ще им дадем това, което искат! Едни от най-любимите ни концерти са именно в Европа, а публиката там има неповторима енергия! Наистина нямаме търпение". Papa Roach е една от най-обичаните банди на нашето време. Групата е създадена през 1993 година в Калифорния, като неин фронтмен и емблема е невероятният Jacoby Shaddix. В началото на кариерата си музикантите определят своя стил като ню-метъл и рап-метъл, а вдъхновение за тях са изпълнители, сред които Nine Inch Nails, Faith No More и Rage Against The Machine
Американската петорка от Лос Анджелис Hollywood Undead затвърждава името си на сцената със  своите взривяващи изпълнения на живо и разбиващи хитове. Още с излизането на платинения първи албум "Swan Songs" (2008 г.) и с уникалното съчетаване на рок, хип-хоп, индъстриъл и електроника, музикантите печелят огромен брой фенове по целия свят.
С над 20 концерта в 14 европейски държави, Papa Roach и Hollywood Undead обещават експлозия от незабравими емоции под звука на най-любимите парчета. Почитателите ще имат възможност да чуят и песни от последния албум на Papa Roach "Who Do You Trust?".
Билети на цени от 65 лв. и 75 лв. могат да бъдат закупени в мрежата на "Ивентим", както и онлайн на www.eventim.bg. В деня на концерта пропуските ще са съответно 80 лева и 90 лева. Първите 100 билета от всяка ценова категория ще са на промоционална цена от 40 лева и 50 лева.
Продажбата стартира от 11.00 ч. на 1 ноември (петък). Повече информация за специалните VIP-пакети - на:  www.paparoach.com и www.hollywoodundead.com

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички