Грях, изкушение и инцидент в новото парче на Deep Zone Project


Грях, изкушение и инцидент в новото парче на Deep Zone Project

3279

След като проектът "Българка" излезе извън пределите на страната ни, купонджиите Deep Zone Project отново стрелят в целта на мишената за хитове.

"Ти къде си" е заглавието на новата им песен, продължаваща мелодичния денс стил и емблематично звучене, с които групата е популярна и разпознаваема. Този път Дидо, Дани и Ева Мария работят и по английска версия на песента ("Diving"), предназначена за разпространение в чужбина.

Парчето излиза дни преди европейското минитурне на формацията, по време на което ще се състои и официалното представяне на "Ти къде си". Международната обиколка ще премине през Хайделберг (1 ноември) и Лондон (8 ноември), като стартът ще бъде в Мюнхен на 31 октомври, точно в нощта на Halloween, на тематично, зловещо парти.

Но не това е най-ужасяващото преживяване за групата за последния месец. По идея Bashmotion, режисьорът на видеото, на снимачната площадка трябва да присъства змия. Нестандартният участник би трябвало да се появи контролирано върху диджейския пулт на Dian Solo и китарата на Danny Dimitroff. Олицетворението на греха обаче решава да изпълзи много по-рано и ненадейно, но достойнo, излиза от чантата за пренасяне, заемайки място на таблото на автомобила по време на движение. Което докарва почти до припадък Ева Мария, която - иначе смело момиче, споделя кратко и ясно за инцидента: "Змията не е сред най-любимите ми животни".

Повече интересни кадри от заснемането и мейкинга и каква е ролята на екзотичната виетнамка Thuan Do - в YouТube канала на състава:

http://bit.ly/DeepZoneTube

Социалните мрежи на групата вече загряват и от предполагаемия отговор на една енигма. Във видеото на "Ти къде си" задават загадка и очакват феновете да я разплетат. Самите  музиканти обещават да вдигнат завесата скоро и да поставят точка на дилемата.  

Бандата работи по следващ албум.

"Ти къде си"":

https://www.youtube.com/watch?v=7vQ4mFBLTlw&feature=youtu.be

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички