Eксклузивно warm up party подгрява за шоуто на Dubioza Kolektiv


Eксклузивно warm up party подгрява за шоуто на Dubioza Kolektiv

3701

Парти, подгряващо концерта на Dubioza Kolektiv у нас, ще се състои в столичния клуб "Терминал 1" от 22.00 ч. този вторник, 5 ноември.

Специално за случая бандата ще пристигне в пълен състав за незбравима среща с феновете на ръка разстояние. Организаторите от "Строежа" обещават и страхотни награди за посетителите - поне 5 билета за голямото шоу. Както MySound.bg писа, то е обявено в зала "Арена Армеец" на 29 ноември. Ден след събитието в "Терминал 1" музикантите ще изненадат почитателите с кратък акустичен гиг на неочаквана локация в София.

Dubioza Kolektiv е една от най-популярните и обичани балкански банди. Оригиналите бяха в България за последно през 2017-а, когато зарадваха повече от 10 000 души в "Арена Армеец" с незабравимо шоу и страхотна енергия. Бандата, чиято музика е смесица от рок, ска, дъб и реге, весели публиката в продължение на повече от два часа. Балканците определят стила си като "политически некоректна смесица от ска, пънк, реге, с добавка от балкански ритми". Често участват в необявени изяви на открито, подкрепящи определени каузи. Запазена марка на групарите е сценичното облекло - в жълто и черно. В свое интервю музикантите споделят: "Не са много групите, които носят жълто, тъй като това е един от най-идиотските възможни цветове. Искахме да се спрем на нюанс, който ще накара хората и от птичи поглед да ни забележат на сцената".

В България бандата е известна с експлозивните си изяви на живо и не случайно ни включват в турнетата си за пореден (6-ти) път. Сред добре познатите им парчета са "Kokuz", "Balkan Funk", "Kažu", "Free.mp3", "Firma Ilegal", "U.S.A.", "No Escape (From Balkan)", "Hay Libertad", "Vlast i policija", "One More Time" и много други. Този път гостите обещават да изпълнят и някои съвсем нови песни, част от предстоящия албум. На 5 ноември ще бъде и световната премира на новия им сингъл, чието заглавие ще научим съвсем скоро. Шоуто в София е последно от тазгодишното им европейско турне, което ще продължи през февруари догодина.

Билети за концерта - в системата на Eventim.bg и още в: офиса на Eventim на ул. "6-ти септември" 58,  Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, "Строежа", "Български пощи", "Вастелс България", каса "Арена Армеец", "Технополис", Duende Travel София, книжарниците "Бард" и "На спирката".  Цената им е от 35 лева до 45 лева според мястото в залата. Билети може да поръчате и ТУК.

Събитието във Фейсбук - ТУК.

https://www.youtube.com/watch?v=FZZJeMKJV3M&list=RDEMOGgj6ocCXH8yQ0T-SBNHdw&start_radio=1

Снимка: Иво Стоянов

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички