Bobo & The Gang с анонс към следващ албум пред публика


Bobo & The Gang с анонс към следващ албум пред публика

3092

Първият по рода си хип-хоп проект с лайв банда в България Bobo & The Gang ще представи чисто нов сингъл и цял специален концерт в столичния клуб "Терминал 1" на 13 ноември.  Освен сингъла, който все още очаква своето заглавие, бандата ще изсвири за първи път на живо и още три съвсем нови парчета. Те ще са част от предстоящия ѝ нов албум, записите на който текат в момента. Формацията е с уникален собствен стил - издържан авторски хип-хоп с текстове изцяло на български. Групата неповторимо смесва хип-хоп, фънк, соул, джаз и рок. Членове на бандата са едни от най-изявените и признати музиканти у нас - Борислав "Bobo" Димитров - вокал, Росен Ватев – ударни, Ангел Дюлгеров – китара, Ивайло "Топсън" Стайков – клавир, Стойко Милев – бас, Борис "Jaka" Спасов – програминг, Владислав Мичев – тромбон, Волен Милчев – бек вокал.
Специален гост ще бъде саксофонистът Димитър Льолев, който участва в записите на новия сингъл. В "Терминал 1" ще има и специално програмирано осветление, за да бъде удоволствието от вечерта пълно. За ценителите на смислената и добрезвучаща качествена българска музика датата 13 ноември се очертава да е истински празник, подчертават организаторите.  Билети - в системата на Еventim.bg, в Билетен център в НДК, билетна каса на "Арена Армеец", бензионастации ОМВ и други. Цената им е 12 лв. в предварителна продажба и 15 лв. в деня и на място. 
За първи път Bobo & The Gang свирят заедно през 2010 година и за кратко успяват да се утвърдят като една от най-забележителните групи на българската сцена. През 2012 г. взимат участие във фестивала Spirit Оf Burgas, където делят една сцена с Ms. Dinamyte, Tinie Tempah и Busta Rhymes. Бандата подгрява за Jessie J в столичната зала "Арена Армеец", хип-хоп звездата KRS One, а през 2014-та се качва на една сцена и със Stereo MC’s. Първият албум "Говори" (2017 г.) съдържа 10 авторски произведения, аранжирани и поднесени с прецизност и професионализъм, присъщи на звезди от световна величина. Парчетата се приемат изключително позитивно от феновете и не случайно те вече са нетърпеливи да чуят и албум №2.  Събитието във Фейсбук ТУК. Билети - ТУК.  Чуйте Bobo & The Gang TУК. 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички