Последни новини за концерта на Балканджи и The Groovin Pipers


Последни новини за концерта на Балканджи и The Groovin Pipers

3551

Както MySound.bg вече извести, съвместният концерт на Балканджи и The Groovin' Pipers ще се състои в столичния клуб "Микстейп 5" от 20.00 часа тази събота, 16 ноември.

Балканджиите ще представят за първи път пред публика новата си песен "Юнак", а Вероника ГеоргиеваРони (Virus, The A.X.E. Project и Verdandi) ще вплете магичния си глас в няколко от емблематичните изпълнения на групата.

Програмата за вечерта:

19.00 ч. - врати
20.00 ч.- The Groovin' Pipers
21.00 ч. - Балканджи

От BGTSC декларират желанието за провеждане на събитието в приятна и безопасна за здравето среда. Концертът ще се проведе при познатите на феновете условия за комфорт и сигурност.

Опасни предмети и неакредитирани лица с непрофесионална техника, пушене (във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител няма да бъдат допускани в клуба.

Не пропускайте магията на народната музика представена с каба гайда, кавал, гъдулка, китари и ударни инструменти и ритми, вплетени с магичните гласове на едни от най-добрите ни изпълнители, приканиха организаторите.

Билетите са в продажба онлайн и в мрежата на "Ивентим", а някои места, на които могат да бъдат намерени, са бензиностанции OMV, Technopolis, "Български пощи", Orange, Usit Colours, магазини "На тъмно", "Дюкян Меломан", Office 1 Superstore, билетна каса на Eventim на улица "6-ти септември" в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички